Natuursteentegels voor uw badkamer

natuurstenen tegels en minimalistisch design

Wetenswaardig voor de tegels gemaakt van natuursteen

Het uiterlijk van natuurstenen tegels in de moderne badkamer wordt steeds populairder. De stenen stenen, ook wel gestapelde stenen genoemd, geven uw badkamer een natuurlijke uitstraling en geven u een warm gevoel in de ambiance. Deze steen is verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. De keuze hangt onder meer af van de kosten.

Vandaag hebben we enkele tips voor u om u te helpen uw weg te vinden.

Kleine stukjes antiek meubilair zijn perfecte accessoires voor natuursteentegels

natuursteen tegels antikflair houten kruk ronde spiegel
De basisinformatie:

Normaal gesproken is dit soort muur gemaakt van natuursteen. Deze zijn eerder uitgewerkt in een dunne, rechthoekige vorm. Ze verschillen in hoogte. Na installatie creëert deze steen een drama dat onmiddellijk de spil van de kamer wordt.

size:

De meeste stenen zijn ongeveer 15 tot 50 of 15 tot 70 cm groot. De stenen kunnen van tevoren bij elkaar worden gebracht, of ze kunnen in afzonderlijke delen beschikbaar zijn.

voordelen:

Naast de prachtige textuur, kan dit materiaal ook worden gecombineerd met heel verschillende stijlen. Veel huiseigenaren gebruiken wandverlichting om het fantastische oppervlak verder te verlichten.

U kunt ofwel verzonken lampen gebruiken of zoals in dit geval over de lange spiegellamp van de spiegel worden geplaatst

natuursteen tegels houten decoratie witte tulpen

nadelen:

Deze steen is erg zwaar en kan andere voorwerpen tijdens de installatie beschadigen. Het zou ook riskant en buitengewoon moeilijk zijn om een ​​spiegel aan een dergelijke muur te bevestigen.

Om veiligheidsredenen moet u dergelijke muren in gezinnen met kinderen vermijden. Omdat de botsing met zo’n muur erg pijnlijk en soms behoorlijk gevaarlijk zou zijn.

In dit geval is de verlichting discreet verborgen

Natuursteentegels in douchecabine in grijs glaszorg

Als je gek bent op reinheid, dan is natuursteen waarschijnlijk niet jouw ding. De ongelijkheden en de bochten zijn vrij zwaar om schoon te maken. Je zou in ieder geval zo’n muur niet naast de douche moeten installeren, omdat het wassen van de muur met schoon water elke keer na het bad uitputtend kan zijn.

Voor een gemakkelijke verzorging moet je kiezen voor een professionele installateur die geen openingen tussen de verschillende stenen toelaat.

Er zijn ook platte ontwerpen die de illusie geven van zo’n steen

natuursteentegels lichtgrijs en wit keramiek

Moderne douchefaciliteit en stijlvolle badkamerarmatuur van CJB Designs LLC

natuursteentegels volledig glazen schuifdeur

duurzaamheid:

Het is in de meeste gevallen een zeer milieuvriendelijke beslissing. De meeste stenen zijn gemaakt van industrieel afval.

Maar vergeet niet dat elke buiten het gebied gewonnen steen heeft bijgedragen tot vele dampen in de lucht.

Speciale tips

Misschien hebben sommigen van jullie al gekozen voor de gestapelde steen. Speciaal voor deze en toch voor alle andere geïnteresseerde partijen, zou ik graag de volgende tips geven:

Wanneer u onder de douche installeert, dient u zeker een glazen oppervlak in te dienen. Zorg dat het installatieprogramma er aan heeft gedacht. Omringend met spiegels is prachtig. Maar zorg ervoor dat de hoeken schoon zijn. Daarna schoonmaken is bijna onmogelijk.

Comfortabele en ontspannen douche voor twee

natuursteen tegels wanddecoratie

Ja, schoonheid heeft zorg nodig. Als u echter eenvoudig te reinigen gebieden in de rest van het huis hebt, is het de moeite waard. Naar mijn mening kan het zicht op de gestapelde stenen niet met iets anders worden vergeleken.

natuursteen tegels rechthoekige donkere marmeren wastafel