Maak je eigen muur- en deurkronen – Hoe versier je je huis?

Muur- en deurkransen zelf maken rozen gele stoffenzon

Maak zelf muur- en deurkronen – en hoe versier je je huis?

De herfst is de perfecte manier om uw huiselijke sfeer te vernieuwen en in te richten. Ben je het daarmee eens? Duizenden doe-het-zelf ontwerpideeën, van designmeubilair tot de kleinste accenten, steunen op de verfraaiing van het interieur.

Een element van thuis dat we vaak verwaarlozen, is eigenlijk het eerste dat je bij de ingang ziet – de voordeur. Creëer een beetje schoonheid en maak een deurkrans die je entree zeker zal verfrissen.

De deurkrans in de eerste illustratie is een vakkundige mix van bijpassende stoffen en kleuren en dient als een grillig accent op de voordeur. Sommige takken uit je achtertuin en stoffen rozetten vormen een zonnige herfstkrans die elke bezoeker gelukkig zal beïnvloeden. Als u zo’n krans wilt maken, kies dan kleurstoffen die contrasteren met de kleur van de deur.

Fantastische stoffen – levendige toevoeging aan het interieur

Wand- en deurkransen zelf maken de ronde stof kleurrijk interessant
Geef je huis een stralende, verfrissende touch! Deze krans is een kleurrijke inzet die zelfs de donkerste kamers kan opfleuren. Als je een naaister bent, pak dan je restjes stof aan en maak een leuke stoffen krans.

Hoe kon je het interieurontwerp opfrissen met slechts een paar eenvoudige trucs!

Wand- en deurkronen maken zelf een woonkamer met stoffen stoffen bank

Voelde harten en feestelijke stemming

Muur- en deurkransen zelf maken valentintstag-harten voelbaarVerander de Valentijnsdagkrans in een herfstkrans

De kransen van de muur en van de deur zelf maken de herfst van valentijnskaartenharten

Feestelijke krans van verweven takken

Muur en deur kransen zelf maken harten voelde takken Valentijnsdag

De kransen zijn grappige doe-het-zelf-projecten die kunnen worden aangepast aan elk seizoen of vakantie. Oorspronkelijk was de afgebeelde krans gemaakt voor Valentijnsdag, maar deze kon gemakkelijk worden gebruikt als herfstdecoratie. Verwissel gewoon de harten met bladvormige uitsparingen en bestrooi met het goud in plaats van de zilverachtige spray.

Bladvormige snedes in herfstkleuren

Muur- en deurkransen zelf maken bladvormige uitsparingen goudrood

Natuurlijke elementen

Wand- en deurkronen maken houten kranslinten sprankelend De kransen van de muur en van de deur maken houten boom het knippen orkaanlint Muur- en deurkronen maken het houtsnijmalint goudgeel

Er zijn zeker omgevallen bomen in de achtertuin in je achtertuin. Jess en Monica hebben die in hun achtertuin gevonden en besloten een creatief, origineel crafting-idee. Ze hebben een gouden krans gemaakt van een met hout gesneden oppervlak. Een beetje spray en een sprankelend lint maken deze krans heel geschikt voor het seizoen.

Wand- en deurkronen maken garenballen grijs en wit

Kun je breien? Deze zelfgemaakte krans van Virginia ketellappen spreekt voor zich. Iedereen die het garen graag als een stof gebruikt, kan het proberen. De combinatie van dennenappels, garenklossen en metalen ornamenten zorgt voor de vrolijk ogende toegang tot het huis.

   Wand- en deurkronen zelf maken garland welkom herfst

Tonya of Love of Family and Home heeft een herfst geïnspireerde krans gemaakt als aanvulling op het veranderende weer. Een streng, een noedels en een beetje spray van de plaatselijke hobbywinkel zijn alles wat je nodig hebt voor dit thematische DIY-project. Gebruik kleurrijk garen en voeg diepte en textuur toe aan de krans.

Muur en deur wroden zelf maken ball glazen decoratieve bloemen   Muur- en deurkransen zelf laten schuimkroon fonkelen met rode bloemen