Autotalli muunnetaan asuintilaa varten – luo viihtyisä elinympäristö

autotalli olohuoneeseen uusittu asuinalue

Autotallin muuttaminen

Onko sinulla laiska varastotila, josta haluat muuttaa viihdyttäväksi? Tässä on hieno esimerkki sinulle!

Yksi on muuttanut vähän käytetty autotalli täydellinen paikka roikkuu lapset ja nuoret. Seuraa kanssamme vaiheet, joilla poistat häiriö ja tarjoat tyyliä ja juhlaa.

Vihreä oranssi väri paletti on lapsi ja nuori ystävällinen. Se liittyy 1960-luvun innoittamiin aksentteihin ja valoihin. Puulattiat, seinähyllyt ja suuri sohva antavat autotallille huonehenkisen luonteen.

Aamiainen aika – autotalli muunnetaan asuintilaa

autotalli olohuoneeseen uudistettu kodikas tunnelma
Tutustu tähän minikeittiöön, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kolikkokäyttöinen automaatti. Tämä on välipalavyöhyke, jossa nälkäiset laumot voivat roikkua. Yksityiskohdat, kuten räätälöidyt kaapit, keittiön työtasot ja mosaiikkilevylevy, auttavat tekemään Autotalli muunnetaan asuintilaan enemmän kuin huone tuntuu.

Valmis pelaamaan

autotalli olohuoneeseen uudelleen rakennettu oranssi koristeltu

Täällä on myös pitkä rivi seinäliuskista. Sieltä näet hyllyjärjestelmän, lattiatyynyt ja maalaukset. Taulutelevisio on asennettu korkeaan asentoon ja tarjoaa selkeät näkymät kaikkiin suuntiin.

Nykyaikaisia ​​valaistuslaitteita on asennettu peilien eteen lisää kirkkautta. Jos autotallin ovi on kiinni, huone ei päästä kovin paljon valoa. Peilit heijastavat tilojen valoa takaisin huoneeseen.

Älykkäät tallennusvaihtoehdot

autotalli-to-olohuone-muunnetaan-hyllyt seinäänKaappien hyllyt tarjoavat tilaa, jossa järjestetään leluja, pelejä ja sähkölaitteita.

Pöydässä

Voit käyttää tätä taulukkoa eri tavoin. Se voi olla snack-baari tai ylimääräinen istuinalue nuorille. Kaikissa tapauksissa se säästää tilaa hänen ja toimitettujen taulukoiden kautta. Ne ovat käyttövalmiita.

Autotallin muuttaminen

autotalli olohuoneeseen uusittu huonekalusetti

Jos olet autotallissa, joka näyttää tungosta, vedä muuntosi eläväksi lisäksi kotiisi.

Ongelma: kylmä

Riippuen siitä, kuinka autotalli rakennettiin, voi olla, että sillä ei ole riittävästi eristettä ja että lämpötila määrää käyttöajan. Ilmastoinnin avulla voit pitää ilmapiirin mukavana.

Toisella tasolla – vanha autotalli muunnetaan asuintilaan

Suurin osa autotallin lattioista on vinoa vastapäätä ovea, mikä mahdollistaa vedenpoiston.

  Organisaatio ja järjestys kotitalouksessa - varastointi ideoita sinulle

Ole valmis tähän haasteeseen kaappien ja lattian suunnittelussa

autotalli olohuoneeseen uudistettu sohvapöytä rulla

Türabschweifung

Monet kaupungit tarvitsevat luvan poistaa autotallin oven. Käytä niitä sen sijaan, että poistat ne. Maalaa sisätilojen kaltainen seinä ja avaa ovi lämpiminä päivinä.

Tuleva käyttö

Tässä on toinen hyvä syy jättää autotallin ovi koskemattomaksi. Voit jälleenmyydä. Autotalli voi olla ratkaiseva tässä suhteessa.

Ennen kuin muutat mitään, sinun on keskusteltava asiasta asiamiehen kanssa

autotalli ulkoalueiden valaistus olohuone