Летни идеи за декорация – 13 страхотни предложения

Лято деко идеи цветен модел възглавница цветни пастелни цветове

Идеи за летни декорации – събудете летните усещания у дома си

Донесете цветовете и усещането за идното лято във вашия дом с най-добрите ни съвети и трикове – всичко от реорганизацията на мебелите до ароматите на новия сезон, които можете да изпитате сега и тук!

 1. почисти

Помислете за вашия дом като апартамент под наем за лятото и ще го видите в изцяло нова светлина.

Отворете врати и прозорци, издърпайте завесите и изхвърлете тъмни, мрачни и мрачни мебели. Освободете тежките аксесоари, включително ненужните малки декоративни елементи. Те нямат нужда от тях през горещите летни месеци.

Летни идеи за декорация – от пренареждането на мебелите до ароматите на новия сезон

летни декорация идеи прибори очила свежи цветни
 1. Покрийте цветна маса

Ако имате нужда от нови прибори за следващото вечеря, купете нещо с модели и цветове за лятото. Комбинирайте ярки цветни тропически мотиви върху ежедневните си ястия и чаши. Направете импровизиран бар на красива табла и организирайте там бутилки и очила. Забавни елементи като бъркалки и хартиени чадъри създават нов стил.

Хранене на открито със семейството

идеи за лятна декорация веранда тераса трапезария

 1. Предна част на верандата

Топло време през летните месеци е прекрасна възможност да организирате градинска храна на верандата. Храненето на открито със семейството ще гарантира, че използвате всичко, което лятото може да предложи.

Пренаредете мебелите за лятото

лято декорация идеи цветя модел червен диван прозорец 1. Нов поглед

Камината е очила в стаята в други сезони, сега през лятото, но не повече. Нуждаете се от ново обзавеждане, далече от камината, което вече не е в центъра на стаята. Те се нуждаят от повече слънчево греене, идващи от френските прозорци и вратата. Сменете тежките завеси с прозрачни завеси, които позволяват най-лекия вятър в стаята. Това е, което ви трябва през лятото!

Насладете се на лятното часово време на открито

лято деко идеи градинско обзавеждане чадър чадър

 1. през цялото лято

Лятото не е само сезон, а е като състояние на ума. Редизайн на стаите, за да се насладите на предимствата на лятото. Например, поставете голям чадър навън, за да имате допълнителен сянка на открито. Закачете хартиените фенери срещу дърветата и клоните до вътрешния двор, правейки приятелството си възможно до късно през нощта. Или ако времето е буреносно, можете спокойно да останете на покритата веранда, където се изгаря лампа. В дъжд или блясък, трябва да се насладите на лятно време.

Лъскавите цветове създават нов облик.

лято деко идеи цвете модел тапет пребоядисване

 1. Възстановете старите си мебели

Дайте на стар стол или странична маса нов живот на живот с лъскава боя за спрей в летен оттенък, като небесно или тревно зелено. Лъскавите цветове създават нов облик. Уверете се, че правилно подреждате мебелите така, че боята да се държи по-добре на повърхността.

Никога не оставяйте стената празна

лято деко идеи цвете модел свежи стенопис

 1. Произведения на изкуството на стената

Осветете тъмните стени с цветни произведения на изкуството. Достъпни парчета могат да бъдат намерени почти навсякъде онлайн или на бълха пазари. Голямо парче или колекция от парчета е перфектното решение за празна стена.

Естествените растения добавят много чар към вашата атмосфера

летни декорации идеи природни елементи растително море чувство

 1. Естествено живеене

За да добавите привлекателност, засадете сукуленти в обширна обвивка. Те изискват малко грижи, но са перфектно допълнение към лятна трапезария. Комбинацията от естествени растения добавя много чар към вашата атмосфера.

Добро настроение в спалнята

Лято деко идеи цветен модел свежи цветове

 1. Честит утешител

Ярките отпечатъци върху спалното бельо веднага създават добро настроение в спалнята.

Ярките цветове изглеждат щастливи и създават летално настроение

летни декорация идеи букет чаша жълто червено

 1. Пресен от градината

Донесете ярките си летни цветове в дома си с прясно прибрани цветя. Можете да постигнете страхотен ефект с топли цветове, да използвате наситено оранжево, лъскаво жълто, живи розово и да запазите богатите червени като дълбоко лилаво за останалите сезони. Малките групи ярки цветове изглеждат щастливи и създават неоспоримо лятно настроение.

Добре дошли през лятото

идеи за лятно деко за трапезария

 1. Партията може да започне!

Нека да приветстваме лятото, на открито! Ниски маси, възглавници за пода и градинско осветление – това със сигурност ще угоди на всички. Ярките цветове като тюркоазено, червено и бяло създават щастлива атмосфера и всеки ще се забавлява тук.

Копнеж за морето

лятна украса идеи море океан аромат свещи

 1. Летни аромати

През лятото, тя също трябва да мирише на лятно място в къщата ви – така че да промените аромата! Пепелянките и перлика са страшни аромати за зимните месеци, но сега много хора копнеят за морски бриз и пъпеш!

Освободете тежките аксесоари, включително ненужните малки декоративни елементи

летни идеи за декорация хладни напитки за освежаване

 1. Бъдете лесни

Лятното време предлага перфектни възможности отново да използвате отдавна забравени домакински вещи. Например, сребърна табла може да бъде натоварена със стъклени изделия, кана и да се третира за летен коктейл, докато охладителят на шампанско служи като контейнер.