Важни кухни План на етажа – дизайн и показване на кухни

важни кухни подове планове стая мивка триъгълна

Важни етажни кухни

 Изборът на план за кухнята зависи от наличното пространство, както и от ефективността и удобството, които търсите. Това е областта, определена от хладилника, плота и мивката. Компактният триъгълник ограничава разстоянието между тези важни кухненски обекти.

Ако искате да изберете правилния план за вашата къща, обърнете специално внимание на този триъгълник, където със сигурност ще работите.

Важни кухни План на етажите – L-образна

L-образна кухня важни оформления гъвкава идея дизайн
 L-образната форма е най-често срещаният план на обекта. Това отнема по-малко пространство и осигурява по-голяма гъвкавост между работните пространства. Този план работи добре, ако кухнята прилегне към непринудено пространство.

Луксозна L-форма – кухненски дизайн

L-образни важни кухни подове планове гъвкава идея интериор

    Предимството на L-образна кухня е, че масата е в средата на стаята. Това винаги е чудесен начин за всяко семейство да се събере, за да бъде заедно, където е приготвена храната. Това привлича и гостите да стоят близо до готвача, докато всички говорят. Кухненските уреди са разположени по задната стена, а хладилникът е на страничната стена, което всъщност е добър и велик триъгълник.

 Кухненският остров – дизайн

важни кухни подове планове пространство кухненски островОстровите изглеждат най-доброто решение в L-образна кухня с 3X3 метра скала, която също е отворена за друга стая. Подобрете функционалността на вашата кухня, като създадете остров, с плот или бар столове за приятна вечеря с приятели.

Индийски остров

селски кухненски дизайн компактен тънък тапицерия

Този L-образен кухненски план разполага с остров в средата на стаята. Това е добър показател, ако искате да инсталирате голямо помещение за съхранение с достатъчно място за съхранение в кухнята. Островните чекмеджета увеличават капацитета за съхранение, а отворените рафтове служат както за изложбено пространство, така и за допълнително място за съхранение.

    U-образна U образна кухня проект на острова идея квадратни триъгълник Важни кухни етажни планове

Погледнете внимателно триъгълника в този план. Ако устройствата са твърде близо една до друга, ще се почувствате уловени и депресирани в ъгъла. Обърнете внимание на отварянето на половината стена в съседна съседна стая.

 U-образна кухняU-образни кухненски кухненски лъскави столове подове на дърво

U-образната кухня позволява на главния готвач да се грижи за работата си, като в същото време е част от съседната стая. U-образните кухни са идеални за сериозни готвачи, тъй като има много открити насрещни върхове, които са полезни при печене или приготвяне на голямо хранене.

    галера

компактен малък тесен кухненски чертеж идея дизайн Важни кухни етажни планове

Ключовата дума е тук: не се затворете в кухнята с тесни коридори! Опитайте се да създадете място в близост до най-използваните устройства! За да създадете повече пространство за съхранение, трябва да имате издърпване килер, килер, или допълнително килер до кухнята.

Красива тясна кухня

прекрасна кухня дизайн малък компактен плот черен

    Малките кухни, като кухненски кухни с размери 2.40 х 3.00 м, са предназначени за един готвач. Разбира се, готвенето за един човек винаги е мощна в тази стая. Поставете кухненските уреди по двете страни, което улеснява работата ви в триъгълната система. Плотовете за черен полиран гранит са идеални за готвене или сервиране на храна.

P-образна

P образец кухня дизайн дизайн идеен плот вана Важни кухни етажни планове

P означава английската дума peninsula, т.е. Полуостров. П-образната проекция е резултат от L- и U-образния план на пода. Тя позволява допълнителна работна повърхност в кухнята, без да отделя много място.

П-образен план на пода

P-образна кухня съвременна съвременна великолепна кухня

За да оптимизира този 3,90 х 3,30 метра план, дизайнерът реши да създаде П-образен план на пода. Полуостровът с кухненските шкафове добавя допълнителни работни пространства и осигурява още повече пространство за съхранение на U-образния план.

 Модерен кухненски остров в кафяво и бялокухненски остров модерен лъскав кафяв подови настилки от цветя

Красива цветна кутия за цветове – 14 невероятни идеи за цветен дизайн