Задна стена на кухнята – Модерни алтернативи на класическото огледало за плочки

Кухненски задни стени идеи кухня създаде осветление дървени мебели

Кухненски обратно идеи за стена 

 

Когато се налага грес, водни пръски и остатъци от сос в кухнята, е необходим специален предпазител. Съвременните кухненски огледала не само са устойчиви, но и визуално подчертават в кухнята. Често човек мисли само за класически огледален бели плочки.

Въпреки това, съществуват много други начини за разкрасяване на задната стена на кухнята. Това е допълнено от функционалност, дълголетие и привлекателен външен вид.

Дървени кухненски идеи за кухненско обзавеждане
1. Стъклена задна стена на кухнята

 

Висококачественият и модерен външен вид за Вашата кухня предлага задната стена, изработена от стъкло. Дали млечно или прозрачно – стъклото изглежда много просто и елегантно в същото време. Стъклото лесно се почиства, лесно се почиства и се вписва в много модерни кухни.

Допълнително осветление е отпечатано стъкло или тапет за снимки зад стъклото. И двете версии привличат вниманието към себе си бързо и има безброй варианти стил – Лана KK те със сигурност ще намерите нещо. Имайте предвид обаче, че нито последващите врязвания са възможни със стъклена плоча, например, контакти, тъй като закалено стъкло плоча вече не могат да бъдат отрязани. Тя ще се счупи.

 

2. Задна стена на кухнята от дърво

 

Дървена чиния като Кухня задната стена разбира се, звучи малко странно, но с правилната повърхностна обработка, дървесината също е подходяща като кухня огледало.Като пример може да се използва брезов шперплат с дебелина 6,5 мм. Боядисаният панел се издига на стената и се фиксира с дървени ленти, които се завинтват под шкафовете на стената и на работния плот. По този начин дори не трябва да отидете до задната стена или старата ПЛОТсондаж.Важно: в това решение повърхностната обработка е от решаващо значение.

Кухненски задни стени идеи плочки огледало чекмеджета дърво

3. Огледало за кухня с фото тапет

 

Мотивите на фотографските тапети, които се намират зад плочата от плексиглас, са пресни. Отново няма моменти. Това, което е удоволствие, може (почти) винаги да служи като мотив за огледалото на кухнята.

Стенописи разбира се, с големи мотиви са оптични очи. От друга страна говорете за кухня огледало изисква формат, както и липсата на устойчивост на хартия и нетъкан тапет. За бившия проблема обектът е разбира се-мъдър нарязани освен, доставя на няколко части и след това отново се слепват. Проблемът за почистване-трайни и способност често се постига чрез прозрачна, сатен плексиглас табела, който е монтиран в предната част на тапети стената. Предимство: определянето се извършва с U и L-профили от алуминий, които не са завинтени към стената, но с работна повърхност и стенни шкафове.

Кухненски стени от стъкло, идеи, отговарящи на мотивите 

4. Задната стена на кухнята в мрамор / мозайка

 

С едно Кухня на задната стена в мрамор или мозайка плочки Дайте на кухнята си съвсем нов облик, който предлага няколко предимства. На първо място, мозаечни панели мрамор могат да бъдат бързо и лесно неудобно, защото те заби в мрежата и как да обработвате плочки. На второ място, те водят в района красив външен вид с фина структура, но все още са трайни и стабилни – важен критерий, облицована с плочки ПЛОТ. В допълнение, мраморни ленти или плочки в добре снабдени магазини хардуер и предлага на цена от малко под четири евро всяка сравнително евтини.

5. Задна стена на кухнята от неръждаема стомана

 

Неръждаемата стомана е много хигиенична и топлоустойчива, но трябва да бъде добре поддържана. Отпечатъците от пръсти и капките от вода ясно оставят своя белег върху него. Корпусите от ниша от неръждаема стомана са с дебелина само няколко милиметра. Ето защо, когато работите върху нишата, трудно се губи всяка работна повърхност.

Кухни отзад стъклени идеи стъкло идеи модерен кухненски дизайн

Подкрепа за вземане на решение за оптималната задна стена на кухнята

 

Независимо дали модерният вид от неръждаема стомана, прозрачното стъкло или хармоничното при дизайна на работния плот е чисто въпрос на вкус – се допуска това, което му харесва. Стъклото има значителни предимства: лесно се почиства и може да се монтира бързо. По-евтината алтернатива на задната стена на стъклото са пластмасовите листове. Самозалепващият се филм и измит (фото) тапет – тези два варианта имат ясно предимство – те струват значително по-малко. Но ако решите, че трябва да очаквате повече усилия – те обикновено трябва да бъдат подновявани на всеки две до три години.

Мозайките са лесни за работа и се прилагат. Те могат да превърнат кухнята в истинска окото. За да се осигури дизайн кухня с правилните кухненски прибори, помага да погледнете rabattino.de. Един въпрос за изискана кухня, без да харчите много пари dafürauszugeben.Mit задна стена от неръждаема стомана за неучастие неостаряващия модерен цветен акцент и ефективно да защитават вашите стени от стреса на ежедневието. От неръждаема стомана е евтин, топлоустойчив и без ръжда.

Copyright:

© www.lanakk.com