Малки кухни Идеи и решения за ниски первази

Малките идеи за кухни измиват ниски прозорци

Страхотни решения за ниски прагове

Аз идвам от един град, където повечето от къщите са исторически съкровища. Ето защо повечето от външния дизайн не могат да бъдат променени. Един от отличителните отличителни белези са ниските первази. Тъй като сте настанили оригинални самостоятелни шкафове и фурна.

Това беше страхотна идея, но днес това е проблем. Как бихте могли разумно да планирате кухнята си, ако шкафовете са по-високи от праговете?

Вероятно най-неудобното нещо, което можете да направите, е да поставите шкафовете над прозорците, така че да нямате повече достъп до светлинните отвори. По този начин създавате нещо като бездънна яма, така че мястото, където боклукът се събира, никога повече не виждате. В допълнение, задачата е много сложна, ако искате да почистите прозорците.

Малки идеи за кухня – плаващи шкафове

Малки кухни идеи ниски прозорци кухни кухненски шкафове
Вие със сигурност ще искате да поставите мивката пред прозореца. Ако прагът трябва да бъде определен, тогава плаваща банка може да бъде много полезна. Не само изглежда страхотно, но и осигурява достъп до прозореца по-долу.

В тази съвременна кухня сте се погрижили и за разстояние от прозореца. Това е хубав и практичен дизайн елемент.

Поставете мебелите в употреба

Малки кухни идеи ниски прозоречни первази кухненски остров идеи

Това е още по-гъвкаво решение, което се вписва добре в традиционната кухня. Използвайте работна маса вместо шкафове. Ако съхранението в ниски зони е важно, помислете за поставянето им на ролки.

Тази историческа кухня в Челси (Върмонт) показва съвпадащи кутии пред прозорците. Те могат да бъдат инсталирани точно под прозореца. Тяхната форма е по-хубава и по-интересна от 91-сантиметровите шкафове.

кухня кухня Малки кухни идеи ниски прагове стена стенописСъздайте допълнителни места за прозорци

Малки кухни идеи ниски первази ъгъл седалка пейка

Много кухни, дори тези от 60-те години и по-късно, имат ниски прозорци зад мивката, които са подходящи за трапезария. По време на преобразуването те се опитаха да получат повече места на остров, отколкото на маса. Ако търсите и това, трябва да допълвате шкафовете със съответстващи прозорци, разположени по стената. Също така ще се поберат под нисък праг и ще осигурят повече място за съхранение и съхранение.

Барът за закуска щеше да бъде друг начин да заобиколиш дълъг прозорец. Може да се използва и като подготвителна повърхност.

Малки кухни идеи ниски прозоречни первази бар бар бар бар

Променете типичното оформление

стар апартамент Малки кухненски идеи ниски прозорци

В кухнята плоска, вградена кутия осигурява баланс между различните прозорци. Това, което преди беше проблем, може да се окаже хубаво решение в други случаи.

При следващия метод намерихме съвсем различен резултат от ситуацията. Той е създал полуостров за шкафа с мивката и го е поставил вертикално срещу стената. Човек не се сблъсква с проблема с високите шкафове и ниския перваз тук. Седалките на прозореца се побират точно под прозореца. Тя е балансирана от лявата страна с шкафове със стандартна височина.

Малки кухни идеи ниски первази заседание област

Тази нова къща е построена в ретров стил. Това би било друго възможно решение за исторически кухненски помещения. Ако поставите остров далеч от стената и използвате вътрешната стена като място за съхранение, устройството може да заеме централно място между прозорците. Самите первази се използват за съхранение на плочи.

Трапезария Малки кухни Идеи ниски прозоречни первази селски

Имате ли ниски прагове у дома? Едно от тези решения ли е подходящо за вас?