Идеи за дизайн на градината – Оригинални идеи за дизайн на градината

градина дизайн идеи храсти форми градина изкуство

Идеи за дизайн на градината – оригинални и страхотни предложения

Градината е част от къщата, която изисква толкова внимание в проектирането като дом в интериора. Има много начини да покажете своя външен стил на открито. Независимо дали градината ви е малка или голяма, можете да я направите уютна и стилна, когато добавяте подходящи аксесоари и създавате живи пространства чрез статуи и весели цветни цветове.

Екзотичен ъгъл на отдих в природата – в задния двор

градински идеи за дизайн храсти форми екзотични
Има и много стилове, които можете да използвате, за да направите вашата градина. Модерният стил включва елементи от модерната архитектура – прости линии, малки декорации, зелени тревни площи, които са съвсем обикновени, тъй като са чисти и нископроизводителни и не изискват много дизайнерски усилия.

Малък компактен беседник със стъклени стени

градина дизайн идеи храсти форми дърво езерце

Градинските градини изглеждат така, сякаш никога не са били проектирани. Растенията растат свободни, както обичат, градината е буйна, всичко расте безучастно. Там, между тази дива растителност, можете да намерите малка пътека, която ще ви отведе до входната врата. Обикновено се отделя колониалната градина с ограда от съседните градини, за да може да се отглеждат зеленчуци и билки там.

Различни видове растения в градината

градина дизайн идеи храсти формиЯпонската градина има много интересни дизайнерски форми като малки езера с мостове, скали, храсти, каменни фенери и по-малки каменни групи и острови.

Испанските градини често са около езера или водни канали, овощни дървета и ароматни растения са разположени около водата. Там можете да видите и перголи, беседки и павилиони. Там можете да организирате зона за хранене на открито и / или да създадете зона за отдих с шезлонги и плетени кресла.

  Индивидуални идеи за градината: 15 вдъхновяващи примери за преобразуване

Атрактивна и елегантна фасада на сградата – градинско изкуство в предния двор

градина дизайн идеи храсти форми градина

Но трябва да знаете предварително, всичко това изисква добро планиране, ако не искате да завършите със зелен лабиринт, вместо с хубава градина. Градината се смята за идеалното място да избягате след дълъг работен ден и да почивате правилно между зелени дървета и ароматни цветя.

Цветни цветя и свежи цветя

градина дизайн идеи храсти форми цветя цветни

Малка морава в задния двор и две зони за отдих

градински идеи за дизайн храсти форми цветно кресло

Огромни цветни вани разкрасяват градината

градина дизайн идеи храсти форми цветя пот

Блестящо дърво с червено дърво в предния двор

градински идеи за дизайн храсти форми входна врата     Романтични градински светлини – малък интегриран басейнградина дизайн идеи храсти форми басейн

Приказен екстериор – различни храсти в предния двор

градина дизайн идеи храсти форми храст колоритен