4 йога списания в сравнение

4 йога списания в сравнение – редакционните препоръки

Светът на списанията стана толкова голям в наши дни, че бързо можете да загубите следа. От всяка тема получавате многобройни оферти от списания. Как може да се съсредоточите върху наистина висококачествените списания? Тук е най-вече да търсят и четат търпеливо. Но винаги е практично и полезно, ако смятате за полезни отзиви или резюме. Често те кратко и кратко съобщават най-важната информация и аспекти, които ви очакват в едно списание. Поне така работим в редакцията. Тъй като решихме да ви предложим малко сравнение на тестовете по отношение на йога списания и ние се съсредоточихме върху нашите 4 фаворити. Всички те са на разположение в печат и разбира се в абонамента. На техните начални страници можете също да получите добър обзор и да поръчате списанията директно.

Йога новини

йога списание актуално внимание медитация списание

Повече от десет години Йога Актъл е удоволствие на своите страстни читатели с повече от 100 страници на брой. Стилът на писане е млад и пищял, но все пак много взискателен и приятен. Съобщава се за всичко от света на йога. Различни йога стилове и асани се въвеждат и обясняват стъпка по стъпка.

Той разказва за живота и философията на световноизвестните йоги и учители и посочва нови тенденции и събития. От 2011 г. насам, специалният брой Йога Aktuell Special е публикуван веднъж годишно, в брой № 5 ще намерите специален компактдиск за медитация & Внимателност. Научете повече на www.yoga-aktuell.de

йога списание текущ брой 97 април май 2016
йога списание актуално специално издание 5 медитация умственост cd

Йога вестник

йога списание списание asanas ayurveda удовлетворение самочувствиеОт 1975 г., известна и установена в англоезичните страни, списанието също е на пазара от 2009 г. насам на немски език. Несъмненият им ретровиден усет е несъмнен. Въпреки това или поради тази причина Йога Журнал бързо и лесно печели сърцата на читателите. Предложението за четене е насочено главно към хората между 25 и 50 години, тъй като йога не само се нарича хармонично движение, но означава цялостен начин на живот. В допълнение към инструкциите за медитация и интересното интервю, ще намерите редица рецепти и ежедневни съвети за по-добра устойчивост и добро здраве тук. Новият брой на списанието съобщава z. Б. относно последните открития по отношение на ниско съдържание на въглехидрати и разкрива някои партньорски упражнения за гърба. Просто вижте www.yogajournal.de.

  Пийте вода с лимон - здравословен навик

йога списание периодично списание специално издание йога у дома

йога списание периодично списание нов брой 2016

Вивека

йога списание вивека за йога

Вивека не е традиционно йога списание, а “тетрадки за йога”. По този начин “Вивека” се диференцира от другите йога списания. И не само от научното му съдържание, но и от специфичното оформление. Това сложно четене е създадено за всички здравни съзнателни йоги. Не е чудно, като се има предвид, че издателите са лекари. Директорите на Берлинския йога център се специализират в йога като превенция и помощ при различни заболявания, както и в допълнение към различни терапии. Въпреки че Вивека се печата само два пъти годишно, приблизително 50 страници издават качествена, експертна информация за основните аспекти на древните учения, наречени йога. Научете повече на www.viveka.de

Йога визия

Йога списание yogavision academy austria

Публикувано от Йога Академия Австрия, това списание също така носи последните новини от света на йога два пъти годишно. Стилът на писане е ясен и прост. Той ще включва йога техники и събития, както и предстоящи проекти и книги. Просто трябва да внимаваш! Много читатели съобщават, че има “опасност от пристрастяване” тук. И това е още по-добре, че списанието е на разположение безплатно на www.yogaakademie-austria.com.

йога списание йога академия австрийска лого

Надяваме се, че се радвахте на нашия кратък доклад и дадохте нови предложения. Останете вдъхновени и следвайте пътя на йога в лекота и хармония, но също и със съзнание и внимание!

Намасте

Открийте перфектното единство на живота!

йога списание asana crescent женско скално небе

Можете също така да го изпробвате заедно с партньора

йога списание асана войн paaryoga практика

Намерете медитацията, която ви подхожда най-добре

йога списание асана баланс на духа на духа на тялото

Йога за бременни жени

йога списание бременни йогасана

Бебешка йога

йога списание практика асана фитнес

По-младите деца влизат в йога още по-лесно и по-бързо

йога списание хроника деца асани

Но никога не е късно да започнем

йога списание онлайн списание asana yogapraxis

Просто спрете и се наслаждавайте на живота!

  Сирене - Защо синьото сирене е здравословно?

йога списание йога практика медитация грижа за майката жена басейн