Πώς να συνδυάσετε σωστά μπότες αστράγαλο – 30 συμβουλές styling

Αγαπητοί κυρίες, ξέρετε πώς να ντύσετε σωστά τις μπότες σας;

 

Υπάρχει κάτι ανέμελη στη φθινοπωρινή μόδα όταν βάζετε μπότες αστράγαλο; Είναι πολύ άνετα και αναντικατάστατα στις μεταβατικές περιόδους. Οι μπότες του αστραγάλου είναι τόσο γενικές ώστε μπορούν να συνδυαστούν με κάθε είδους φόρεμα και στυλ. Αυτό συχνά τελειώνει σε ένα μοντέρνο φιάσκο: Οι μπότες αστράγαλος είναι μεταξύ των τύπων παπουτσιών στα οποία έχουν διαπραχθεί μερικά από τα μεγαλύτερα λάθη.

Παντόφλες γυναικών στο προσκήνιο 

Οι μπότες ποδιού κυρίες κυρίες τάσεις της μόδας φθινόπωρο

Έχετε τα αγαπημένα bootees και πώς τα φοράτε; 

Οι μπότες του αστραγάλου φορούν τις τάσεις της μόδας για το φθινό
Φθινόπωρο μόδας – τρέχουσες τάσεις 

αστραγάλων μπότες γυναικείες παλτό μαύρες τάσεις μόδας του φθινοπώρου

Προσέξτε με τις κάλτσες!

Ποτέ δεν πρέπει να φοράτε παλιές κάλτσες με τις μπότες σας. Σε πολλές περιπτώσεις αυτές μπορούν να παρατηρηθούν. Αυτό συμβαίνει ειδικά όταν είναι έντονα χρωματισμένα. Αποφασίστε μάλλον για κάλτσες που παραμένουν διακριτικές ή αόρατες. Αυτά είναι αυτά που καλύπτουν το κάτω μέρος του ποδιού σας ή είναι σε καφέ χρώμα ή σε χρώμα σώματος.

Φορέματα φθινοπώρου για κυρίες που αγαπούν τη μόδα

φούστα στιλέτο κυρίες μόδα μόδας τάση μόδαςΠώς να επιτύχετε μια μοντέρνα εμφάνιση

κυρίες μόδα τάσεις της μόδας μόδας herbstschuehe καφέ

Το φθινόπωρο, θέλουμε να φοράμε τις μπότες του αστραγάλου με τζιν. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της.

Κάντε τα πόδια σας να εμφανίζονται περισσότερο

Συνδυάστε κομψές μπότες αστραγάλων με τζιν σφιχτά τοποθετημένα. Αυτό θα επεκτείνει οπτικά τα πόδια σας.

Έλαση τζιν

Εάν ο καιρός δεν είναι τόσο κρύος, μπορείτε να ρίξετε τα τζιν πάνω από τις μπότες του αστραγάλου. Αυτό θα δώσει έμφαση τόσο στο στυλ σας, όσο και στην προσωπικότητά σας.

Τυλίξτε τα τζιν σας 

Οι μπότες αστραγάλου φορούν τις τάσεις της μόδας του φθινοπ

Δώστε έμφαση στους αστραγάλους σας

Συνδυάστε τις φαρδιές μανσέτες με σφιχτά τοποθετημένα μπότες αστραγάλων. Αυτό δίνει έμφαση στους αστραγάλους και κάνει την καθημερινή εμφάνισή σας πιο ποικιλόμορφη. Στη συνέχεια, μπορείτε να φορέσετε τις ίδιες μπότες αστράγαλο με φούστα και θα έχετε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Βάλτε ένα μακρύτερο ζευγάρι τζιν

Σας αρέσει να φορούν μακρυά παντελόνια denim επειδή κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο κομψά; Αυτή είναι μια καλή ιδέα και θα το συνδυάσουμε με ψηλές μπότες. Επιλέξτε ένα άνετο, μετριοπαθές σχέδιο επειδή οι μπότες του αστραγάλου είναι σχεδόν τελείως κρυμμένες ούτως ή άλλως.

Μπότες αστραγάλου με τζιν

κυρίες μόδα τάσεις μόδας της μόδας herbstschuehe

Περιστασιακά και κομψά ταυτόχρονα

κυρίες μόδα μόδα τάσεις της μόδας herbstschuehe πράσινο πουκάμισο

Κομψή εμφάνιση με γυναικείες μπότες αστράγαλο για όλο το χρόνο

κυρίες τάσεις μόδας μόδας φθινόπωρο τζιν πράσινο τζιν

Στην πραγματικότητα, μποτάκια αστραγάλου μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο. Ακόμη και σε μερικά δροσερά καλοκαιρινά βράδια, είναι μερικές φορές χρήσιμα. Εδώ είναι μερικές εμφανίσεις που μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανεξάρτητα από την εποχή.

Μαύρα παντελόνια και μπότες αστραγάλων με εκτυπώσεις

Ψάχνετε για τον σωστό τρόπο να φοράτε τις εκτυπώσεις που αγαπάτε τόσο πολύ; Οι μπότες των αστραγάλων είναι αρκετά κατάλληλες για το σκοπό αυτό, εφόσον συνδυάζονται με μαύρα παντελόνια. Στην πραγματικότητα, μένετε στην ασφαλή πλευρά αν ολόκληρη η στολή είναι σε αυτό το χρώμα ή τουλάχιστον ουδέτερη και επιφυλακτική.

Καφέ μπότες και λευκή στολή

Αν θέλετε να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας και τους φίλους σας, συνδυάστε τις καφέ μπότες με ένα ελαφρύ, ίσως τελείως λευκό στολή. Σας προτείνουμε ένα παντελόνι παντελόνι εξαιρετικά λεπτό για το φθινόπωρο, σε συνδυασμό με ένα μακρύ πουλόβερ.

Συνδυάστε παντελόνια με μύτες 

μαύρες μπότες γυναικεία μόδα φθινόπωρο τάσεις της μόδας

Ολοκλήρωση σε μαύρο χρώμα

μπότες κυρίες μόδας τάση μόδας χρώματα μαύρο

Μακρύ παντελόνι με μύτες

Αγαπάς χαλαρά παντελόνια σε στυλ ρετρό; Ιδανική εφαρμογή με τις μυτερά μπότες του αστραγάλου.

7/8 παντελόνια με μπότες αστράγαλο

Λάβετε τις πρώτες ζεστές μέρες της άνοιξης ή τις αρχές του φθινοπώρου σε ένα κομψό παντελόνι 7/8 και τα συνδυάζετε με μπότες αστράγαλο. Δεδομένου ότι οι τελευταίοι είναι ιδιαίτερα καλοί, θα πρέπει σίγουρα να είναι πολύ κομψό και να έχουν ένα ενδιαφέρον προφίλ ή συναρπαστικές λεπτομέρειες.

Σφιχτά παντελόνια στις μπότες του αστραγάλου

Αν σας αρέσουν τα πολύ σφιχτά παντελόνια, μπορείτε να βάλετε τις μανσέτες στα ελαφρώς υψηλότερα μπότες. Συνδυάστε με μακρύτερα εξωτερικά ενδύματα. Για μια περιστασιακή ματιά, μπορείτε ακόμη και να ρίξετε τα παντελόνια.

Οι μπότες του αστραγάλου έχουν κάτι σε αυτά, πράγμα που κάνει ακόμη και το “λάθος” εμφάνιση να φαίνεται γοητευτικό. Αλλά γιατί δεν επωφελούνται από αυτούς τους κανόνες και δεν αξιοποιείτε στο έπακρο το βλέμμα σας;

Δείξε το δικό σου στυλ!

μπότες κυρίες μόδας φθινόπωρο μόδα φορεμένα τζιν τάσεις μόδας

στο δρόμο

μπότες κυρίες μόδα φθινόπωρο τρέχουσες τάσεις της μόδας

Βάλτε την ευκολία!

μπότες κυρίες μόδα μόδα παντελόνι μόδα τάσεις

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω παραδείγματα!

μπότες με τακούνια κυρίες μόδα πτώση τάσεις της μόδαςμπότες κυρίες μόδα μόδας τζιν μόδας τάσεις μπότες γυναικεία μόδα φθινόπωρο τζιν μόδα τάσεις μπότες κυρίες μόδα τζιν μόδας τζιν μπότες κυρίες φόρεμα μόδας φθινόπωρο μακρά πόδια μόδα τάσεις μπότες κυρίες φθινόπωρο μόδα μίνι φούστα μόδα τάσεις μπότες κυρίες τάσεις της μόδας φθινόπωρο μπότες κυρίες μόδας φθινόπωρο εκτυπώνει τις τάσεις της μόδας μπότες κυρίες μόδα φθινόπωρο ρετρό μόδας τάσεις μόδας μπότες κυρίες πτώση συμβουλές μόδας συμβουλές μόδας μπότες κυρίες μόδα πτώση μόδα σοφία τάσεις μόδας τζιν μπότες γυναικείες παλτό υγιείς φθινόπωρο τάσεις της μόδας μπότες κυρίες πουλόβερ μπεζ μόδα πτώση τάσεις της μόδας τα μποτάκια συνδυάζουν τις τάσεις της μόδας για το φθινόπωροwedge toe boots μπότες κυρίες μόδας μόδας κολάν μόδας τάσειςμπότες καφέ γυναίκες τάσεις της μόδας φθινόπωρο