50s hairstyles: διάσημοι άνθρωποι από αυτή την εποχή

ρετρό hairstyles στυλ εικονίδια 1950s hairstyles κουρέματα

Τα χτενίσματα της δεκαετίας του ’50 και οι περίφημοι άνθρωποι αυτής της εποχής

 

Οι σύγχρονες τάσεις στα hairstyles φέτος επηρεάζονται έντονα από το ύφος της δεκαετίας του ’50, του ’60 και του ’70 του 20ού αιώνα. Η δεκαετία του ’50 είναι μια δημοφιλής πηγή έμπνευσης, από την οποία πολύ συχνά αντλώνται.

Θα θέλατε να το αναφέρετε όταν επιλέγετε το νέο σας κομμωτήριο; Αν ναι, σας προσφέρουμε μια μάλλον ασυνήθιστη προσέγγιση. Σας παρουσιάζουμε υπέροχα και δημοφιλή χτενίσματα, αλλά και τους διάσημους ανθρώπους που τους φορούσαν.

Κομψή κούρεμα σε στυλ ρετρό

χτένισματα χτενισμάτων ρεστ haaschnitte 50s
Lucille Ball

Μια από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις μεταξύ των hairstyles της δεκαετίας του 50 καθορίστηκε από την Lucille Ball. Ένα τέτοιο κούρεμα μπορεί να τονίσει τη λεπτότητα των χαρακτηριστικών του προσώπου σε στρογγυλά πρόσωπα.

Lucille Ball και τα κόκκινα μαλλιά της

lucyle ball 50s hairstyles

Ρίτα Μορένο

Το δεύτερο αστέρι, που τόνισε με έμφαση τον κόσμο της χτενίστας της δεκαετίας του ’50, ονομάζεται Rita Moreno. Τη θυμάς; Ίσως θα χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία ως ευκαιρία να κοιτάξετε ξανά την ταινία “West Side Story”.

Η Ρίτα Μορένο από τη “Δυτική Ιστορία”

Ρότα Μορένο 50 κομμώσεις hairstylesJames Dean

Μετά από δύο κυρίες είναι πλέον ώρα για έναν κύριο. Το όραμά του ήταν πολύ διακριτικό για τα αρσενικά hairstyles της δεκαετίας του ’50. Συνοδεύει την ιδέα του “κακού αγόρι”.

Ο κακός αγόρι James Dean

Τζέιμς Dean 50s hairstyles κορίτσια κορίτσια

Bill Haley και Elvis Presley

Και οι δύο εργάστηκαν πολύ μαζί. Επίσης, εμφανίζονται συχνά σε πλάνα από κοινού. Τα εντυπωσιακά χτενίσματα της δεκαετίας του ’50 είναι ένα σπουδαίο πρότυπο για πολλούς άντρες μέχρι σήμερα, αν και είναι και πιο μοντέρνα.

  Τοξότης Zodiac - Επιλέξτε πολύτιμους λίθους που ταιριάζουν με το ζώδιο του ζώου

Bill Haley και Elvis Presley

Μπιλ Χέλι Elvis Presley 50s hairstyles κούρεμα άνδρες

Μάρλιν Μονρόε

Όταν πρόκειται για τα χτενίσματα της δεκαετίας του ’50 στην ομιλία των γυναικών, τα οποία γοητεύουν τις κυρίες και τους στιλίστες τους μέχρι σήμερα, μπορείτε να παραλείψετε τον Merlin σε κάθε περίπτωση. Είναι υπέροχη … Οι εικόνες μιλούν από μόνα τους.

Μάρλιν Μονρόε

Κομψά μαλλιά του Marilyn Monroe 50s

Eartha στόκος

Ο Bob στο κύμα θα είναι ένα από τα χτυπήματα για την πτώση. Αλλά πόσο καιρό ήταν ότι φορέσασταν για πρώτη φορά ένα τέτοιο χτένισμα; Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο του διάσημου hit “Santa Baby” και ίσως βρείτε τη σωστή απάντηση εκεί.

Eartha στόκος

Eartha Kitt κομμωτήρια 50s hairstars

Putty με ωραίο Steckfrisur

Χτενίσματα τρίχας μαλλιών 50 γρ

Νανσί “Ka Shen” Kwan

Ρομαντικό, μακρύ και με απαλές ποσότητες – που ακούγεται πραγματικά σύγχρονο. Αλλά αυτό ήταν το ίδιο με τα hairstyles της δεκαετίας του ’50. Ως απόδειξη αυτού, οι εικόνες της Nancy “Ka Shen” Kwan μπορούν να εξυπηρετήσουν.

Νανσί “Ka Shen” Kwan

Nancy

Billie Holiday

Στην αναζήτησή σας για έμπνευση κάτω από τα χτενίσματα της δεκαετίας του ’50 θα μπορούσατε επίσης να δείτε φωτογραφίες του Billie Holiday. Έχει επίσης ένα εξαιρετικό ύφος και ένα μεγάλο χάρισμα. Πάντα αξίζει τον κόπο να τους καλέσετε στη ζωή.

Billie Holiday με λουλούδια στα μαλλιά της

Μαλλιά με χτενίσματα με λουλούδια 50s

Σοφία Λόρεν

Η Sophia Loren ήταν γνωστή στη δεκαετία του ’50. Η εικόνα της επηρέασε επίσης το στυλ των hairstyles. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες μας και εμπνευστείτε! Ιδιαίτερα κατάλληλες επιλογές είναι αυτές οι hairstyles για όσους από εσάς θέλουν να έχουν ιδιαίτερα ρομαντική.

Η Sophia Loren φοράει πάντα ένα μοντέρνο χτένισμα 

Σόγια Loren 50s hairstyles κούρεμα

Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί. Εδώ είναι μερικοί καλλιτέχνες των οποίων τα 50 hairstyles θα πρέπει να παρακολουθήσετε σίγουρα: η Dorothy Dandridge, η Connie Francis, η Elizabeth Taylor, η Audrey Hepburn, η Grace Kelly, η Bettie Mae Page.

  Όμορφα καλοκαιρινά φορέματα με floral εκτυπώσεις είναι πολύ στη μόδα

Σοφία με σύντομο κούρεμα

Σόγια Loren Kurzhaaschnitte κουρέματα κομμωτηρίων 50s