Κινέζικα ζώδια και το έτος των ξύλινων προβάτων

2015 Κινέζικο ωροσκόπιο ωροσκόπιο κάθε χρόνο

Η τύχη του κινεζικού ζωδιακού κύκλου για το 2015

 

Ενδιαφέρεστε για τον Κινέζικο ζωδιακό κύκλο; Νομίζω, τουλάχιστον στην αρχή του έτους, όλοι το κάνουμε αυτό, έτσι;

Ξέρετε ποιος από τους Κινέζους ζωδιακούς κύκλους κυριάρχησε κατά τη γέννηση;

Οι Κινέζοι ζωδιακοί αλλάζουν όπως και οι άλλοι σε 12 φάσεις. Ο πρώτος είναι ο ρυθμός και ο τελευταίος ήταν στην πρώτη θέση του κύκλου του 1997.

Κινέζικος Ζωδιακός

Κινέζικο ζωολογικό ωροσκόπιο 2015 πρόβατα
Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η κινεζική χρονιά δεν ξεκινά ταυτόχρονα με τη δική μας. Για παράδειγμα, το έτος του ποσοστού άρχισε στις 19.12.1996. Τις περισσότερες φορές ξεκινά λίγο αργότερα, τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Υπάρχουν πολλοί πίνακες πληροφοριών στο διαδίκτυο. Μπορείτε πάντα να ελέγξετε εύκολα ποιο κινέζικο ζώδιο έχετε.

2015 – το έτος της κατσίκα ή το ξύλινο πρόβατο

Κινέζικο ζωολογικό ωροσκόπιο 2015 αιγός

 

Το έτος της κατσίκας για τα άλλα κινεζικά ζώδια

Φέτος έχουμε το έτος της κατσίκα. Στη συνέχεια θέλουμε να δώσουμε μια εικόνα για το πώς η μοίρα των άλλων κινεζικών ζωδιακών κύκλων επηρεάζεται από τα χαρακτηριστικά της κατσίκα ή των ξύλινων προβάτων, όπως επίσης καλείται.

γουρούνι

Κινέζικο χοίρων ζωολογικού ωροσκοπίουΤα άτομα με τον κινεζικό ζωδιακό χοίρο πρέπει να αναμένουν συναισθηματικές προκλήσεις. Αλλά αυτό μπορεί να τους κάνει να κάνουν πολλές θεμελιώδεις αλλαγές στη ζωή τους. Εάν βλέπετε τις εντάσεις και τους κινδύνους ως ευκαιρίες, μπορείτε να ξεκινήσετε επιτυχημένα έργα κάθε είδους πολυπλοκότητας φέτος.

 βουβάλι

Κινέζικο βουβάλι ζωολογικό ωροσκόπιο

Σε προσωπικό επίπεδο, οι βουβάλια έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια πολύ διαφορετική φάση στη ζωή τους. Θα είστε πολύ πιο διορατικοί από την άποψη των προσωπικών περιστάσεων. Όχι μόνο στην οικογένεια, αλλά και στην εργασία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Θα καταλάβετε ότι σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο.

λαγός

Κινέζικο ζωολογικό ωροσκόπιο λαγουδάκι

Αλλαγές και ασυνέπεια, καθώς και πτήση από το ένα στο άλλο άκρο, περιμένουν το λαγό, σύμφωνα με το ωροσκόπιο των Κινέζων αστέρων. Σε δύσκολες στιγμές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το σύνθημα: Αν όλα φαίνονται πολύ χαοτικά, τότε κάτι θαυμάσιο προσπαθεί να κάνει το δρόμο τους προς εσάς.

δράκων

Κινέζικα ζωολογικός δράκος ωροσκόπιο

Καρδινάλιος αλλαγές στις συνήθειες που κυριαρχούν στην καθημερινή ζωή είναι η πρόκληση για τους ανθρώπους του ζωδιακού δράκου. Εάν το κάνουν, τότε θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

φίδι

Κινέζικο φίδι του ωροσκοπίου

Κάτι κουτσός θα είναι οι άνθρωποι που είναι κάτω από το κινεζικό αστέρι σημάδι του φιδιού. Θα προσέξουν τους άλλους και θα προσπαθήσουν να μεταφερθούν από το τρένο. Σε κάποιο σημείο αμφισβητούνται από την εξουσία της κατσίκα στις δικές τους αποφασιστικές πράξεις. Η συγκέντρωση και η δραστηριότητα είναι τα κλειδιά για την επιτυχία.

άλογο

Κινέζικο άλογο ωροσκόπιο

Τα άλογα έχουν τις υψηλότερες προσδοκίες στην αρχή του έτους σε σύγκριση με όλα τα άλλα ζώδια. Και έχουν δίκιο, διότι η ενέργεια που χρειάζονται είναι πλεονασματική. Αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην προκαλέσετε αμετάκλητες ζημιές στην προσωπική σας ζωή.

μαϊμού

Κινέζικα ζωολογικός ωροσκόπιο μαϊμού

Από όλα τα κινεζικά ζώδια, οι πίθηκοι θα αφιερώσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στην ευημερία τους. Πρόκειται για το σπίτι, το αυτοκίνητο και τις διακοπές. Θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη θετική ενέργεια για να αποκτήσουν ισχύ για πολλές άλλες “μεγαλύτερες” πράξεις.

βρύση

Κινέζικα ζωολογικός ωροσκόπιο κόκορας

Παρόμοια με τους πιθήκους φαίνεται το ίδιο με τις βρύσες. Όχι μόνο η ευημερία, αλλά και τα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα από κάθε άποψη θα είναι μεταξύ των πρωταρχικών στόχων της.

σκύλος

Κινέζικο σκυλί ζωολογικό ωροσκόπιο

Οι καλές προσδοκίες ξεπεράστηκαν από όλα τα κινεζικά σήματα θανάτου στα σκυλιά. Αυτά θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό τις διαπροσωπικές τους σχέσεις από κάθε άποψη και θα αισθάνονται μια απίστευτη, αρμονική ενέργεια.

τίγρη

Κινέζικη ζωγραφική τίγρη ωροσκόπιο

Οι άνθρωποι με το αστέρι Tiger θα έχουν πολλά εμπόδια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα συναντήσουν αδιάλυτα προβλήματα. Αλλά θα ξεπεράσουν τις προκλήσεις το ένα μετά το άλλο και θα βγουν με πολλά επιτεύγματα και έναν ισχυρότερο χαρακτήρα στο τέλος του έτους.

αρουραίος

Κινέζικο ποσοστό ζωροφιλικού ωροσκοπίου

Από όλα τα κινεζικά ζώδια, οι αρουραίοι θα είναι λιγότερο βαρετοί. Αλλά η πρόοδος θα είναι επίσης πιο επιφυλακτική και δύσκολη. Να είστε πολύ ξύπνιοι και να μαθαίνετε από τις προκλήσεις!

Το συνιστούμε πραγματικά σε όλα τα κινεζικά ζώδια!

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο νέο έτος!

2015 Κινέζικο ζωολογικό ωροσκόπιο ξύλινο πρόβατο