Κρεμαστά φυτά για μπαλκόνι-Ποια φυτά κρέμονται στο μπαλκόνι

κρέμονται φυτά μπαλκόνι υπαίθρια διακόσμηση φυτών

Κρεμαστά φυτά μπαλκόνι – Συμβουλές που φυτά μπορείτε να επιλέξετε για το μπαλκόνι σας

Όμορφα φυτά μας γοητεύουν πάντα. Η φύτευση του μπαλκονιού είναι κάτι που κάθε φυτικός ανεμιστήρας δίνει ιδιαίτερη αξία. Τα κρέμονται φυτά, που ονομάζονται ακόμη φωτεινά φυτά, εμφανίζονται σχεδόν σε κάθε μπαλκόνι. Αγαπάς και τα λουλούδια;

Στη συνέχεια ρίξτε κάτι στο μπαλκόνι σας και κοιτάξτε το με γοητεία; Και έχετε αγοράσει κρεμαστά λουλούδια για το μπαλκόνι σας; Εάν όχι, μπορείτε να πάρετε την ώθηση να το κάνετε!

Φούξια σε όμορφες αποχρώσεις

κρέμονται φυτά μπαλκόνι ροζ φούξια φυτά μπαλκόνι
Τα κρεμαστά φυτά είναι πάντα ένα πραγματικό μάτι-catcher

κρέμονται φυτά μπαλκόνι όμορφα διακοσμητικά φυτά

Τα καλοκαιρινά χρώματα πάντα προκαλούν γοητεία. Εάν έχετε μπαλκόνι, μπορείτε να τον πάρετε και να δημιουργήσετε ένα όμορφο έγχρωμο μέρος. Τα γεράνια, οι φούξια και οι πετούνιες είναι τέλειες. Τοποθετημένα σε καλάθια λουλουδιών ή κρεμαστά καλάθια, εκπληρώνουν το ρόλο της όμορφης διακόσμησης μπαλκονιών.

Κάνετε πετούνια για μια νέα κλίση στο μπαλκόνι σας

μπαλκόνι διακοσμούν όμορφη petunia δροσερή γλάστραΟι φούξια είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας

κρέμονται φυτά φούξια μπαλκόνι διακόσμηση

Το καλοκαίρι, οι στιγμές σε εξωτερικούς χώρους είναι μια πραγματική απόλαυση. Αν δεν έχετε κήπο, μπορείτε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας στο μπαλκόνι. κρέμονται φυτά μπαλκόνι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Οι λόγοι για τους οποίους ισχυριζόμαστε ότι είναι αρκετοί. Πρώτα, εξοικονομήστε χώρο. Για μικρούς υπαίθριους χώρους αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, επειδή ο χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός. Και αν δεν θέλετε να εγκαταλείψετε φυτά μπαλκονιών, βοηθήστε τα κρεμαστά φυτά.

Με κρέμονται τα φυτά μπορούν να δώσουν όμορφες προεκτάσεις

κρέμονται φυτά μπαλκόνι όμορφα λουλούδια καλάθια λουλουδιών

Κομψή διακόσμηση για το μπαλκόνι

κρέμονται φυτά μπαλκόνι όμορφη ιδέες διακόσμηση

 Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε αξεσουάρ μόνο με τέλειο σχεδιασμό μπαλκονιών. Τι είναι ένα μπαλκόνι χωρίς λουλούδια; Ένα μη εμφυτευμένο μπαλκόνι χάνει τα φυτά του! Το ερώτημα είναι πώς να τα τοποθετήσετε καλύτερα. Οι γλάστρες δεν πρέπει να εμποδίζουν την ελεύθερη μετακίνηση στο μπαλκόνι. Ειδικά στα μικρά μπαλκόνια! Με περιορισμένο χώρο δεν είναι καλή ιδέα να τοποθετήσετε τα κουτιά λουλουδιών στο έδαφος, επειδή περιορίζετε την περιοχή με αυτόν τον τρόπο. Το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να αφήσουμε τα λουλούδια να κρεμάσουν …

  Φυτά Φυτά Φυτά εσωτερικού χώρου - Το Rhapis excelsa είναι ένας από τους φοίνικες

Πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε γεράνια

κρέμονται φυτά μπαράνο γεράνι κόκκινο υπαίθρια σχεδίαση χώρου

Συχνά συμβαίνει ότι θέλετε να εκθέσετε τόσες πολλές εγκαταστάσεις στο μπαλκόνι σας που το δάπεδο δεν είναι αρκετό. Τι να κάνετε; Χρησιμοποιήστε τον αέρα! Πολλά κρεμαστά λουλούδια ανθίζουν όλο το καλοκαίρι. Φυσικά, πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές αν το μπαλκόνι του είναι κατάλληλο για κρεμαστά φυτά. Εάν είναι πολύ drafty στο μπαλκόνι, θα πρέπει να κάνετε χωρίς μια τέτοια διακόσμηση μπαλκόνι. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εάν το μπαλκόνι σας είναι ηλιόλουστο ή σκιερό και, κατά συνέπεια, επιλέξτε τα φυτά που μπορούν να ευδοκιμήσουν σε αυτό καλά.

Φρέσκα μοβ πετούνια

κρεμαστά μπαλκόνια μωβ πετούνια

Το μπλε λουλούδι ανεμιστήρα είναι επίσης κατάλληλο ως κρεμαστή μονάδα για το μπαλκόνι

κρέμονται φυτά μπαλκόνι μπλε λουλούδι ανεμιστήρα Scaevola aemul

Αυτή η διακόσμηση με κρεμαστά φυτά αποδεικνύεται όχι μόνο πρακτική, αλλά και κομψή. Έτσι κάνετε το μπαλκόνι να αισθάνεται πιο ζωντανό αντί να απλώς τοποθετεί τις γλάστρες στο πάτωμα ή στο κιγκλίδωμα. Και το μπαλκόνι φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη. Δημιουργούν ένα μοναδικό παράδεισο χρωμάτων και μυρωδιών!

Διακοσμήστε το μπαλκόνι με κρεμαστά φυτά

μπαλκόνι διακόσμηση κρέμονται φυτά κούνια ξύλο

Μια ευχαρίστηση για τα μάτια

κρέμονται φυτά μπαμπού petunia χρωματισμένα φρέσκα

Μεταξύ των λευκών πετούνων, μερικές βρίσκονται στο μωβ

 μπαλκόνι διακόσμηση κρέμεται φυτά petunia

Συνδυάστε διάφορα μπαλκόνια 

μπαλκόνι διακοσμούν κρέμονται φυτά συνδυάζουν χρωματιστά λουλούδια

Έτσι, η διακόσμησή σας είναι γοητευτική

κρεμαστά φυτά μπαλκόνι συνδυάζουν διάφορα λουλούδια