Σχεδιασμός βεράντας Εικόνες: Ανανεώστε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας

Ανανεώστε το σχεδιασμό της ταράτσας σας εγκαίρως για τη νέα σεζόν

 

Προφανώς, πολλοί άνθρωποι δεν είναι απολύτως βέβαιοι ποιο είναι το μεγάλο δυναμικό ακόμα και στη μικρότερη βεράντα. Μπορεί να γίνει ένα αγαπημένο μέρος της οικογένειας. Έτσι ο καθένας μπορεί να αισθάνεται καλά παρά τα διαφορετικά ενδιαφέροντα και μορφές ανάκαμψης. Ωστόσο, για να είναι τόσο αποτελεσματική η ταράτσα, πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες και να ενημερώνεται συνεχώς ο σχεδιασμός τους. Έχετε ήδη σχεδιάσει οτιδήποτε σχετικά με αυτό το θέμα για την προσεχή θερινή περίοδο; Ή έχει ήδη γίνει;

Αν όχι, ας μιλήσουμε γι 'αυτό ...

Ρίξτε μια ματιά στις διαφορετικές παραλλαγές του σχεδίου της ταράτσας!

Ο σχεδιασμός βεράντας πρέπει να είναι επιπλωμένος όπως κάθε μοντέρνο δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε με τη διαίρεση των διαφόρων περιοχών. Αυτά πρέπει να εξαρτώνται από τις λειτουργίες που πρέπει να εκπληρώσει η ταράτσα.

40 εικόνες σχεδίου βεράντας ως έμπνευση

σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντα εικόνες μπαλκόνι επίπλων rattan αντηλιακό

Με άλλα λόγια, εδώ είναι οι κανόνες που θα ακολουθούσατε σε ένα μικρό δωμάτιο ή ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Σε μια μικρή περιοχή μπορείτε να δημιουργήσετε καθιστικό, τραπεζαρία και χώρο εργασίας. Μεταξύ άλλων. Αυτά χωρίζονται μεταξύ τους είτε με έπιπλα είτε με διαφορετικό σχεδιασμό δαπέδου ή τοίχου.

Και στο μεταξύ πρέπει να υπάρχει αρκετό πέλμα, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε περιορισμένος ή ανήσυχος. Αλλά πριν συγκεντρώσετε όλα αυτά στη μικρή βεράντα, αναρωτηθείτε αν χρειάζεστε πραγματικά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Στην περίπτωσή σας, ίσως αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα και το αυτό τραπέζι για να πιείτε καφέ ή να εργάζεστε μεταξύ τους.

Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, ο σχεδιασμός αυτής της διανομής είναι ένα ορόσημο για την επιτυχημένη σχεδίαση βεράντας.

Σχεδιάστε μια μικρή όαση ευημερίας στη βεράντα σας

σύγχρονη εικόνα βεράντα εικόνες μπαλκόνι έπιπλα μπαλκόνι φυτά έπιπλα παλετών
Τείχη και δάπεδο

Τα τείχη και το δάπεδο αποτελούν τον λόγο για το σχεδιασμό της ταράτσας. Πρέπει να έχουν κάτι ομοιόμορφο σε αυτά. Είτε επιλέγετε το ίδιο υλικό είτε μια παρόμοια σκιά. Στη βάση αυτή, μπορείτε να κανονίσετε τη διαίρεση σε ζώνες με διακόσμηση ή υψηλή αντίθεση εκτέλεσης ορισμένων περιοχών.

Η ζεστασιά είναι επίσης σε ζήτηση σε εξωτερικούς χώρους

μοντέρνα σχεδίαση βεράντας Εικόνες Έπιπλα μπαλκονιού Τοποθέτηση ξύλινων πλακιδίων

Για μια αριστοκρατική εμφάνιση, συνιστούμε την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων εκεί. Είναι πολύ μοντέρνα και εμφανίζονται σε διαφορετικές παραλλαγές. Φυσική πέτρα και τούβλο είναι μια άλλη καλή εμφάνιση και φυσική λύση. Όλες αυτές οι παραλλαγές χρησιμοποιούνται επίσης στον κήπο επειδή είναι πολύ βιώσιμες και ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες. Έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη και αν η βεράντα είναι ανοιχτή. Η χρήση οργανικών υλικών, όπως το μπαμπού, είναι επίσης πολύ μοντέρνα.

Όλα τα υλικά που αναφέρονται για το σχέδιο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο πάτωμα όσο και στους τοίχους. Με λίγες εξαιρέσεις, είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστούν και στο χρώμα.

Ξύλο φαίνεται φιλόξενο και φιλόξενο

σύγχρονη εικόνα βεράντα εικόνες μπαλκόνι επίπλωση ξύλινα τοίχοΔημιουργήστε ένα ιδιαίτερο μεσογειακό συναίσθημα στο σχεδιασμό του φόντου

Ενώ βρισκόμαστε στο σχεδιασμό του δαπέδου και των τοίχων, θέλουμε να επισημάνουμε ότι απλά μέσω αυτής μπορεί να εξαπλωθεί μια όμορφη μεσογειακή ατμόσφαιρα στην ατμόσφαιρα της βεράντας σας.

Για να το κάνετε αυτό, εκτελέστε τους τοίχους σε παστέλ αποχρώσεις και να επιτείνει τις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες με φυσικές ή τεχνητές πέτρες. Μια άλλη υπέροχη λύση είναι το χρωματικό σχέδιο σε μπλε, πράσινο και λευκό.

Εμπνευστείτε από διαφορετικά στυλ επίπλωσης!

μοντέρνα στοιχεία σχεδίου βεράντας μεσογειακού στυλ

Ανατολικό και παλιό στυλ

Για την ανατολίτικη στυλ θα πρέπει να επιλέξετε τα φωτεινά χρώματα τοίχων. Το σύγχρονο είναι επίσης ο καθορισμός των κλασικών τόνων, που μπορούν να εισαχθούν από τοιχογραφίες με αντίκες.

Επιλογή επίπλων

Κατά την επιλογή των επίπλων για το patio σας, εμείς θα συνεχίσουμε με το στυλ που είναι χαρακτηριστικό του δαπέδου και τοίχου σχεδιασμό. Για να φτάσετε στο στυλ της Μεσογείου θα επιλέξουν σετ επίπλων από σφυρήλατο σίδερο, οι οποίες παρέχονται σε όμορφα χρώματα με μαξιλάρια και άλλα μαλακά μαξιλάρια.

Μια ήσυχη γωνιά χαλάρωσης και στο κέντρο της πόλης

σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας μπαλκόνια έπιπλα καναπέδες μαξιλάρια μπαστούνι μπαστούνι

Στο ανατολίτικο και κλασικό στυλ δεν χρησιμοποιείτε πολλά έπιπλα. Για το ύφος της Άπω Ανατολής, χρησιμοποιήστε οργανικά υλικά όπως το μπαμπού και χρησιμοποιήστε τα για διακόσμηση.

Ο φωτισμός

Ο φωτισμός είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο σχεδιασμό βεράντας. Αυτό απαιτεί πολλή συγκέντρωση και σωστές αποφάσεις και γι 'αυτό το αφήνουμε να τελειώσει. Εάν η βεράντα βλέπει δυτικά ή νότια, φροντίστε να σκεφτείτε την προστασία από τον ήλιο. Τα παντζούρια και οι περσίδες σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε ανά πάσα στιγμή την πρόσβαση στο φως.

 Φως κεριών για ρομαντικά καλοκαιρινά βράδια 

σύγχρονη απεικόνιση βεράντα εικόνες μπαλκόνι ιδέες φωτισμό κεριών

Ωστόσο, αν δεν έχετε αρκετό φως στην αίθριο σας, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε. Αλλά επιλέξτε για διαφορετικά στοιχεία εγκατάστασης, όπως λωρίδες LED ή φωτισμό.

Εάν έχετε σκοτεινές γωνίες ή έχετε δημιουργήσει μια περιοχή που έχει σκεφτεί για δουλειά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φωτισμό εργασιών εκεί καλά.

Φωτεινή ξύλινη βεράντα σε ρουστίκ στιλ

σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας ρουστίκ έπιπλα μπαλκονιού έπιπλα από μασίφ ξύλο

Αυτές είναι οι βασικές αρχές του σύγχρονου σχεδιασμού βεράντας. Δεν είναι τόσο πολύ με τις τρέχουσες έννοιες, επειδή τους αρέσει να έχουν μεγάλη ελευθερία εκεί. Αλλά αυτά εξασφαλίζουν ότι ακόμη και από τις μικρότερες περιοχές κάνει έναν παράδεισο. Επωφεληθείτε από αυτό!

Σας ευχόμαστε καλή τύχη και υπέροχο καλοκαίρι!

σύγχρονη βεράντα σχεδιαστικές εικόνες εξωτερική περιοχή έπιπλα κήπου ξύλο

Τα έπιπλα από ξύλο ρατάν και ξύλο ταιριάζουν απόλυτα σε εξωτερικούς χώρους

σύγχρονη εικόνα βεράντα εικόνες μπαλκόνι έπιπλα εξωτερικού χώρου

Ένα μικρό τραπέζι με 2 πτυσσόμενες καρέκλες είναι συχνά η καλύτερη λύση για το μικρό μπαλκόνι

μοντέρνο σχέδιο βεράντας Εικόνες Μπαλκόνι έπιπλα Μπαλκόνι φυτά Αναδιπλούμενες καρέκλες

Πάγκος από σκυρόδεμα

σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας μπαλκόνι έπιπλα σκυροδέματος και ξύλου

Ακριβώς στο πάτωμα: μαξιλάρια δαπέδου αντί για καρέκλες

σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντα μπαλκόνια επίπλων επίπλων δαπέδου

Κρατήστε καυσόξυλα στη βεράντα

σύγχρονη εικόνα βεράντα εικόνες μπαλκόνι έπιπλα καυσόξυλα

Εμπνευσμένες ιδέες από την Άπω Ανατολή

σύγχρονη εικόνα βεράντα εικόνες μπαλκόνι έπιπλα πολύχρωμα μαξιλάρια

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε έπιπλα από παλέτες

μοντέρνα σχέδια βεράντας εικόνες μπαλκόνι έπιπλα DIY πίνακα για την κατασκευή από παλέτες

Ράφι για βιβλία και φυτά

σύγχρονη εικόνα βεράντα εικόνες μπαλκόνι έπιπλα φρέσκα χρώματα βιβλιοθήκη

Χρησιμοποιήστε φρέσκους τόνους χρώματος

σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας μπαλκόνι έπιπλα φρέσκα χρώματα εισαγάγετε φυτά σε γλάστρες

Εγκαταστάσεις εμπορευματοκιβωτίων στη γωνία

μοντέρνες εικόνες σχεδίου βεράντας, έπιπλα μπαλκονιών, έπιπλα κήπου και εγκαταστάσεις δοχείων

Αιώρα στο μπαλκόνι

σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας μπαλκόνι έπιπλα αιθουσών μπαλκονιών σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας μπαλκόνια έπιπλα ξύλινα κουτιά σύγχρονη εικόνα βεράντα εικόνες μπαλκόνι έπιπλα πτυσσόμενα τραπέζι ξύλινα κουτιά μαξιλάρια σύγχρονη εικόνα βεράντα εικόνες μπαλκόνι έπιπλα φυτά αντικείμενα διακόσμησης σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντα εικόνες μπαλκόνι επίπλων μπαστούνι γύρο πίνακα μοντέρνα σχέδια βεράντας εικόνες μπαλκόνια έπιπλα χαλαρώστε swing επίπλων σύγχρονη εικόνα βεράντα εικόνες μπαλκόνι έπιπλα ρομαντικό φως των κεριών σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντα μπαλκόνι έπιπλα κρεβάτι κούνια μοντέρνο σχεδιασμό βεράντα απεικονίζει τα μικρά μπαλκόνια σχεδίασης επίπλων σύγχρονη σχεδίαση βεράντα εικόνες επίπλωση μπαμπού οθόνη σύγχρονη απεικόνιση βεράντα εικόνες διακόσμηση σπίτι DIY δέντρο κορμό δέντρο σύγχρονες εικόνες σχεδίασης βεράντας ιδέες επίπλωσης σε σκανδιναβικό στιλ σύγχρονες εικόνες σχεδίασης βεράντας ευρύχωρες υπαίθριες έπιπλα διπλών σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντα κρέμονται καρέκλα καρέκλα κάθετος κήπος μοντέρνο σχεδιασμό βεράντα Εικόνες Homeoffice Atelier σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας από πλακάκια ξύλου φυτά αναρρίχησης σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας συμπαγές έπιπλο μπαλκόνι πολύχρωμα σύγχρονες εικόνες σχεδιασμού αίθριο rattan έπιπλα μαξιλάρι μαξιλάρι μαξιλάρια σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντα ρουστίκ έπιπλα από ξύλο rattan ξύλινα τοίχο κάλυψη σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας πλούσια μπαλκόνι φυτά κατακόρυφο κήπο σύγχρονες εικόνες σχεδίου βεράντας δημιουργούν ζεν ατμόσφαιρα