Έγχρωμος δερμάτινος καναπές – φρεσκάρετε και αναζωογονήστε παλιά έπιπλα από δέρμα

Καναπές καναπέ-καναπέδες καθιστικού με χρώμα αναζωογόνησης

Πώς μπορείτε να βάψετε και να ανανεώσετε τον παλιό δερμάτινο καναπέ σας;

Τα έπιπλα από γνήσιο δέρμα φαίνονται κομψά και είναι αρκετά άνετα. Ως προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας, έχετε επίσης την τιμή τους. Αφού αγόρασε τον κομψό δερμάτινο καναπέ σαλονιού και τοποθετήθηκε στη μέση του δωματίου, πιστεύεται ότι θα ήταν πάντα όμορφο και νέο.

Καλά …

Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό, το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα για τις εξαιρετικές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε πολλές περιοχές. Τα έπιπλα από δέρμα έχουν πραγματικά μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά τελικά χάνετε τη λάμψη τους. Για να εξασφαλιστεί ότι δεν φθείρονται σχετικά γρήγορα, απαιτείται η δέουσα προσοχή. Αλλά εάν ο δερμάτινος καναπές σας έχει ήδη επιβιώσει λίγες δεκαετίες, θα χρειαστεί σίγουρα μια ανανέωση χρώματος.

Καναπές καθιστικού από γνήσιο δέρμα

Δερμάτινο καναπέ χρωματισμό Έπιπλα σαλονιού Δέρμα Φροντίδα Ανανέωση χρώματος
Τα δερμάτινα αγαθά καλής ποιότητας αξίζουν σίγουρα την τιμή τους και με κανονική δερμάτινη φροντίδα θα σας εξυπηρετήσουν πιστά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά αν έχει έρθει η ώρα, όπου τα αγαπημένα σας έπιπλα από δέρμα έχουν φορεθεί σε κάποια μέρη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανήκουν στα ογκώδη απορρίμματα. Έχετε καταλήξει στην ιδέα ότι έχετε δική σας Χρώμα δερμάτινο καναπέ θα μπορούσε, και ακόμη; Ακολουθούν μερικές συμβουλές.

 Κομψό δερμάτινο καναπέ καφέ σε μοντέρνο περιβάλλον

Καναπές καναπές ζωγραφικής δέρμα καναπέ ανανέωση στο χρώμα

Τι χρειάζεστε για την ανανέωση των δερμάτινων επίπλων; (* εννοούμε μόνο τα έπιπλα από λείο δέρμα)

 – ένα σύνολο τόνωσης και φροντίδας για ομαλό δέρμα (δέρμα καθαρότερο και δερμάτινο χρώμα στο σωστό χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του σπόγγου για εφαρμογή κ.λπ.)

– Προετοιμασία (καθαρισμός και απολίπανση)

– Αφήστε το χρώμα στεγνό και επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο

 Τα παλιά έπιπλα από δερμάτινη επένδυση μπορεί να μοιάζουν με νέα χρώματα

δερμάτινα δερμάτινα γάντια αναζωογονημένα στο χρώμαΠρώτα θα πρέπει να προετοιμάσετε τα έπιπλα για το χρωματισμό. Αν είναι δυνατόν, αποσυναρμολογήστε όλα τα εξαρτήματα επίπλων. Απαιτείται λεπτομερής καθαρισμός και απολίπανση για την απομάκρυνση του χρώματος. Εάν υπάρχουν λεκέδες, τα επεξεργαστείτε με το απορρυπαντικό και σκουπίστε τη βρωμιά με κυκλικές κινήσεις. Μετά τον καθαρισμό, μπορείτε να προετοιμάσετε το δέρμα, γυαλίζοντας την επιφάνεια με λεπτό γυαλόχαρτο για να αντισταθμίσετε τις μικρές ρωγμές και ρωγμές. Στη συνέχεια, η δερμάτινη επιφάνεια είναι έτοιμη για το χρώμα.

Χρώμα δερμάτινο καναπέ – έτσι λειτουργεί

δερμάτινο καναπέ βαφής δερμάτινο καναπέ δέρμα φροντίδα ανανέωση χρώματος

Το δερμάτινο χρώμα πρέπει να είναι στην ίδια σκιά με εκείνο των επίπλων. Εφαρμόστε το χρώμα με το σφουγγάρι πάνω στην φθαρμένη επιφάνεια με κυκλική κίνηση. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει για τουλάχιστον μία ώρα και στη συνέχεια να εφαρμόσετε ένα άλλο παλτό. Όταν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, διορθώστε το χρώμα με ένα ειδικό λίπος / λάδι δέρματος και αφήστε το δέρμα να ξεκουραστεί για 24 ώρες. Τέλος, μπορείτε να το γυαλίσετε με ένα μαλακό πανί.

Πώς μπορεί να φαίνεται και πάλι ο δερμάτινος καναπές;

δερμάτινο καναπέ δέρμα βαφή δέρμα φροντίδα καθιστικό καναπέ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τους αντιπροσώπους δέρματος (ή ίσως ακόμη και τους υποδηματοποιούς) και λάβετε τα απαραίτητα προϊόντα φροντίδας και το χρώμα δέρματος.

Ανανεώστε και αναβιώστε τον δερμάτινο καναπέ

δέρμα καναπέ βαφής δερμάτινο χρώμα φροντίδας ανανεωμένο

 Με ένα παλιό δερμάτινο καναπέ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξαιρετικές στροφές

Καναπές καναπέδες καθιστικού καναπέδες βαφής δέρματος φροντίδα

Επεκτείνετε τη ζωή των αγαπημένων σας δερμάτινων επίπλων   

δερμάτινα έπιπλα δέρματος φροντίδα ανανέωση χρώμα καρέκλα δέρμα

Ανανέωση χρώματος παλιών δερμάτινων επίπλων