Δημιουργικές ιδέες για αποθήκευση βιβλίων – σχεδιασμός βιβλιοθήκης σπίτι

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων ράφια σχεδιασμό στυλ πρωτότυπο

Δημιουργικές ιδέες για αποθήκευση βιβλίων

Έχετε προβλήματα με την αποθήκευση βιβλίων; Υπάρχουν μερικοί δημιουργικοί τρόποι να φιλοξενήσετε τουλάχιστον τα αγαπημένα σας βιβλία σε ένα μικρό σπίτι. Τα βιβλία χρησιμοποιούνται συχνά σε στοίβες όπως έπιπλα, όπως έπιπλα. ένα τραπέζι ή ένα κομοδίνο. Είναι βολικό, αλλά αν θέλετε να προβάλετε προσεκτικά και να αποθηκεύσετε τα βιβλία σας, ρίξτε μια ματιά στα δημιουργικά ράφια, τα περίπτερα και άλλες σχεδιαστικές λύσεις στη συλλογή μας.

Μινιμαλιστικά λευκά ράφια τοίχων

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρέμονται σχεδιασμός μινιμαλιστική
Εξαιρετικός τρόπος για να κρεμάσετε τα βιβλία στον τοίχο

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρέμεται βιβλιοθήκη σχεδιασμού

Η κρεμάστρα του βιβλίου από τον ποιητή Jakob Jørgensen είναι ένα καλό παράδειγμα δημιουργικής αποθήκευσης βιβλίων. Αποτελείται από ένα πάνελ με ξύλινα κρεμάστρες στα οποία μπορείτε να κρεμάσετε τα βιβλία.

Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να φτιάξετε ένα ράφι μόνοι σας. Τα υλικά όπως τα κλαδιά και οι σωλήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σχέδιο που ταιριάζει στο εσωτερικό και στο στυλ σας.

Ελκυστικά ξύλινα ράφια στον τοίχο

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρέμονται ράφια σχεδιασμούΜε κάποια αρχιτεκτονικά στοιχεία μπορείτε να φιλοξενήσετε μια καλή συλλογή βιβλίων. Σκεφτείτε τις σκάλες, τον τόπο κάτω από την οροφή και τους τοίχους. Μπορεί να απαιτούνται ορισμένα πρόσθετα στοιχεία, όπως τα ράφια, για παράδειγμα.

Τέλος, δείτε τα έπιπλα φιλικά προς το βιβλίο, όπως πολυθρόνες, τραπέζια και κομοδίνα που έχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ή σχεδίαση φιλική προς τον αποθηκευτικό χώρο.

    Κλασικά πλαίσια εικόνων στον τοίχο και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τις σκάλες στο διάδρομοδημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρέμονται σκάλες διαδρόμου πλαισίου

Βιβλιοθήκη σπίτι – ποικιλία βιβλίων ανάγνωσης

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρέμονται ράφια τοίχου πλαισίου μαύρο

Λευκά ζωγραφισμένα κλαδιά στον τοίχο – παράξενα και χρήσιμα την ίδια στιγμή

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρέμονται κλαδιά βαμμένα λευκό

Αρχική ξύλινη κρεμάστρα προσαρτημένη στα βιβλία  Δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρέμεται στον τοίχοΆνετο, ευχάριστο χώρο ανάγνωσης    δημιουργική βιβλιοθήκη ιδέες βιβλιοθήκη αποθήκευσης ιδεών

  Σχεδιασμός ντους στο μπάνιο - μεγάλη εμπειρία

Κρατήστε τα βιβλία σε ένα μεταλλικό birdhouse

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων birdhouse μεταλλικό τείχος

Αττική αίθουσα – ορίστε τα βιβλία στην κορυφή της οροφής

δημιουργική ιδέα αποθήκευσης βιβλίων κρέμονται ράφια