Τα πιο σημαντικά σημεία κατά την οικοδόμηση ενός πέτρου έθεσε τον εαυτό σας κρεβάτι

Οι καλύτερες εποχές για την κατασκευή ανυψωμένων κλινών είναι η άνοιξη ή η πτώση. Βρισκόμαστε τώρα στο κατώφλι του καλοκαιριού. Το θέμα είναι ακόμα ενημερωμένο. Μπορείτε να ολοκληρώσετε πραγματικά ένα ανυψωμένο κρεβάτι τώρα, επίσης. Θέλετε να περάσετε πολύ χρόνο έξω, τότε οποιαδήποτε εργασία χειροτεχνίας μπορεί να σας κάνει καλό. Απλά προσέξτε ότι η κατάλληλη στιγμή για αναπαραγωγή δεν επιστρέφει μέχρι να πάρει λίγο πιο δροσερό.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός κήπου χαρακτηρίζεται από έναν ολοένα και πιο άνετο χαρακτήρα. Η δομή, τα ενδιαφέροντα σχέδια, η δομή των διαφόρων ζωνών είναι όλα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά. Τα ανυψωμένα κρεβάτια μπορούν να εκπληρώσουν αυτές τις λειτουργίες σχεδιασμού εκτός από την κύρια λειτουργία τους, δηλαδή να κάνουν την κηπουρική ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

Το υλικό είναι πολύ σημαντικό τόσο από την άποψη του σχεδιασμού όσο και για πρακτικούς λόγους. Τα παρακάτω είναι σχετικά με το τι πρέπει να λάβουμε υπόψη όταν χτίζουμε τον εαυτό μας μια πέτρινη ανυψωμένη κλίνη. Αυτό το υλικό είναι πολύ δημοφιλές και φέρνει πολλά αισθητικά και πρακτικά οφέλη.

Contents

Τα σπιτικά ανυψωμένα κρεβάτια έχουν διάφορες μορφές

αυξημένο κρεβάτι ωοειδές

Δώστε προσοχή στην καλή βάση αν κατασκευάσετε ένα ανυψωμένο κρεβάτι μόνοι σας

Από όλες τις διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις, ένα ανυψωμένο πέτρινο κρεβάτι είναι ένα από τα πιο σταθερά. Μπορεί επίσης να κατασκευαστεί σε σημαντικό ύψος. Σε αντίθεση με άλλες παραλλαγές, όπως το ξύλο ή το πλαστικό, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Αν κατασκευάσετε μόνοι σας ένα σταθερό πέτρινο ανυψωμένο κρεβάτι, αυτό μπορεί να συνεχίσει να σας εξυπηρετεί για πολλά ακόμα χρόνια.

  Δημιουργία Ιαπωνικού Κήπου - πρακτικές συμβουλές και κόλπα

Τα υπόλοιπα θα έπρεπε συνήθως να αντικατασταθούν το αργότερο μετά από 2-3 χρόνια.

Η βάση πρέπει να είναι κατασκευασμένη από σκυρόδεμα και κάτω από αυτό να χρειάζεστε ένα αδιάβροχο υπόστρωμα. Το τελευταίο μπορεί να είναι κατασκευασμένο από χαλίκι ή λάβα. Αυτή η αποκαλούμενη στρώση αποστράγγισης πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 70 ή 80 cm κάτω από το έδαφος. Εξαρτάται από το βάθος των προσκολλημένων υγρών εδαφών. Το στρώμα αποστράγγισης πρέπει να είναι σφιχτό γύρω από 30-40 cm. Η ίδια η βάση πρέπει να είναι περίπου το ίδιο ύψος. Για τη συμπίεση του κατώτερου στρώματος προτιμάτε να χρησιμοποιείτε μια δονούμενη πλάκα. Είναι επίσης σημαντικό η προεξοχή να προεξέχει σε όλες τις πλευρές περίπου 5 cm μπροστά από τον πάνω τοίχο.

Πέτρινα ανυψωμένα κρεβάτια διαφορετικών υψών μπορούν να φαίνονται καλά στον κήπο

πέτρα ανυψωμένο κρεβάτι
Ο σωστός τρόπος για να οικοδομήσουμε

Η οικοδόμηση ενός αυξημένου κιβωτίου πέτρας δεν είναι πολύ περίπλοκη. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κρίσιμα σημεία για τα οποία πρέπει να προσέξετε. Το πρώτο που έχουμε αναφέρει, δηλαδή η συμπίεση κάτω από τη βάση. Δεν πρέπει να χάσετε αυτά. Ο στόχος σας δεν είναι να επιτρέψετε το νερό. Αυτό θα οδηγήσει σε αστάθεια και ολίσθηση της δομής μετά από κατάψυξη το χειμώνα. Αυτό φυσικά φέρνει τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά μειονεκτήματα.

Το επόμενο κρίσιμο σημείο είναι η πρώτη σειρά. Αυτό πρέπει να τοποθετηθεί εντελώς ευθεία χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές μέτρησης. Οποιαδήποτε ανισότητα σε αυτό το σημείο δεν μπορεί να ευθυγραμμιστεί με την υπόλοιπη δομή.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι το κονίαμα στεγνώνει πολύ καλά μετά την τοποθέτηση του πρώτου στρώματος. Μόνο τότε θα πρέπει να προχωρήσετε για να παρατάξετε τις επόμενες πέτρες. Για συγκόλληση αυτών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμβατική κόλλα οικοδομικών υλικών και χωρίς συνήθη κονιάματα. Ίσως μπορέσετε να ζητήσετε μια πιο κατάλληλη εναλλακτική λύση στην αγορά.

  Ιδρύματα στον κήπο για ένα πιο όμορφο τοπίο

Σημαντική στιγμή για την κατασκευή του ανυψωμένου πέτρου είναι η ορατή άκρη. Γι ‘αυτό θα πρέπει να επεξεργαστείτε τις πέτρες με ένα πυροσυσσωματωμένο σοβά ή το λεγόμενο Scharriereisen.

Πέτρινα κρεβάτια με τη μορφή σπιράλ είναι επίσης πολύ κοινά

σπειροειδή πέτρινο ανυψωμένο κρεβάτι

Οι διαφορετικές δυνατότητες με τα έντυπα

Τα πέτρινα ανυψωμένα κρεβάτια προσφέρουν πολλές ποικίλες δυνατότητες όσον αφορά το ύφος και τα σχήματα. Μπορούν να είναι οβάλ, τετράγωνο, μακρύ ορθογώνιο. Οι κατασκευές σχήματος σκάλας είναι επίσης κοινές. Ανυψωμένα κρεβάτια χρησιμοποιούνται συχνά πολυλειτουργικές λόγω των πολλών δυνατοτήτων. Αυτές οι δομές επίσης χρησιμεύουν ως χώρος αποθήκευσης ή καθιστικού. Αναλαμβάνουν το ρόλο των διακοσμητικών τόνων και των οθονών απορρήτου.

Η βάση είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος ενός τέτοιου έργου DIY

βασική πέτρα ανυψωμένο κρεβάτιΔιαφορετικές επιλογές σχετικά με το στυλ

Από άποψη σχεδιασμού, ανάλογα με το χρώμα και το σχήμα, οι πέτρες μπορεί να είναι ουδέτερες, σύγχρονες, μινιμαλιστικές, αλλά και αγροτικές, ακατέργαστες ή βιομηχανικές. Τα τούβλα έχουν πολύ διαφορετικό χαρακτήρα από τη φυσική πέτρα. Ανυψωμένα κρεβάτια από πέτρα είναι γενικά, αλλά ένα κλασικό και ως εκ τούτου επηρεάζει το σχεδιασμό του κήπου πάντα upscale και κομψό.

Πέτρες σε διαφορετικά χρώματα θα μπορούσαν να κάνουν τη δομή ενός ανυψωμένου κρεβατιού

τούβλο ανυψωμένο κρεβάτι

Οι ιδιαιτερότητες σε σύγκριση με τα άλλα υλικά

Εάν θέλετε να οικοδομήσετε ένα πέτρινο ανυψωμένο κρεβάτι μόνοι σας, τότε θα πρέπει να περιμένετε μια συγκριτικά μεγαλύτερη προσπάθεια. Η ακριβής εργασία και τα ακόλουθα από όλα τα σημαντικά βήματα είναι κρίσιμα. Πρέπει να επεξεργαστείτε τα στοιχεία καλά, έτσι ώστε η κατασκευή να είναι ελκυστική και σταθερή. Τα μεγάλα πλεονεκτήματα έναντι άλλων κατασκευών είναι ο φιλικός προς το περιβάλλον χαρακτήρας, καθώς και η μακρά αντοχή. Τα πέτρινα ανυψωμένα κρεβάτια μπορούν να διαρκέσουν πολύ περισσότερο πριν να ανακαινιστούν ή να αντικατασταθούν από άλλους.

  Μπροστινές ιδέες κήπου - 20 εμπνευσμένα παραδείγματα για εσάς

Ρίξτε μια ματιά σε μια μεγάλη οδηγία για τη δημιουργία των δομών πλαισίων από πέτρινα ανυψωμένα κρεβάτια στο παρακάτω βίντεο!

Εδώ είναι ένα μεγάλο εγχειρίδιο κατασκευής για την κατασκευή ενός ανυψωμένου κρεβατιού:

Η πρώτη σειρά είναι ζωτικής σημασίας για το σχεδιασμό

Δημιουργήστε ένα ανυψωμένο κρεβάτι

Ένα πέτρινο ανυψωμένο κρεβάτι θα μπορούσε επίσης να ομορφύνει την πρόσοψη

ψημένη πέτρα μπροστά από την πρόσοψη

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα για τα πέτρινα ανυψωμένα κρεβάτια σας

ενδιαφέροντα στοιχεία πέτρινο ανυψωμένο κρεβάτι

Τα μακρά ορθογώνια ανυψωμένα κρεβάτια είναι συνήθως τα πιο πρακτικά

μεγάλο ορθογώνιο ανυψωμένο κρεβάτι

Το πέτρινο ανυψωμένο κρεβάτι μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα προφορά στον κήπο

ωοειδή σχήματα ανυψωμένο κρεβάτι

Μια μεγάλη σειρά από ανυψωμένα κρεβάτια με φυσικές πέτρες

πέτρινο λαχανόκηπο

Το σχήμα των λίθων μπορεί να κάνει το ανυψωμένο κρεβάτι πολύ ενδιαφέρον

πέτρινο ψηλό κρεβάτι χαμηλό

Οι κατασκευές σκαλοπατιών είναι επίσης πολύ δημοφιλείς με τα πέτρινα ανυψωμένα κρεβάτια

πέτρινη ανυψωμένη σκάλα