Cool ιδέες διακόσμησης μπαλκονιών – Σχεδιάστε το μπαλκόνι σας με στιλ

δροσερό μπαλκόνι διακοσμήσεις ιδέες λουλούδια ιδιωτικό μπαμπού

Cool ιδέες διακόσμησης μπαλκονιών – Σχεδιάστε το μπαλκόνι σας με στιλ

Εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που ξοδεύουν πολύ χρόνο στο μπαλκόνι, ξέρετε, δεν είστε ο μόνος. Για να νιώσετε όσο το δυνατόν πιο άνετα και άνετα, υπάρχουν πολλές παραλλαγές και λύσεις εσωτερικού σχεδιασμού για αυτόν τον υπαίθριο χώρο.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια συλλογή τέτοιων σχεδίων μπαλκονιών που είναι εμπνευσμένα.

Ποικιλία εξωτικών ειδών φυτών που συλλέγονται σε κάδο

δροσερό ιδέες διακοσμήσεων μπαλκόνι λουλούδια φυτό περιέκτη
Είτε ζείτε σε ένα διαμέρισμα με ένα μικρό μπαλκόνι είτε σε ένα σπίτι με έναν πρώτο όροφο, η γκαλερί μας θα σας δώσει έξυπνες ιδέες που μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας. Τις περισσότερες φορές αναφέρονται σε φυτά, άνετα καθίσματα και ελκυστικό σχεδιασμό. Πιστέψτε το ή όχι, κάνοντας ένα μπαλκόνι δεν είναι θαύμα.

Γυρίστε το μπαλκόνι με περισσότερα φυτά

δροσερό μπαλκόνι διακοσμήσεις ιδέες λουλούδια κάκτος

 Τα φυτά στον κύριο ρόλο
Ο φυτικός κόσμος παίζει τον κύριο ρόλο στη δημιουργία ενός υπαίθριου χώρου: σημάδια της φύσης! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα απλό μπαλκόνι. Μέσα από τα φυτά το μπαλκόνι σας παίρνει ένα στοιχείο φυσικής ομορφιάς που ενισχύει τη θετική ενέργεια. Παρακάτω είναι μια συλλογή φυτών σε ένα μικρό μπαλκόνι. Τα λουλούδια προσθέτουν χρώμα και βάθος στο δωμάτιο.

Μεγαλύτερο μπαλκόνι έχει περισσότερα αντικείμενα

δροσερό μπαλκόνι διακόσμηση ιδέες λουλΜερικές φορές μόνο μερικά προσεκτικά επιλεγμένα φυτά μπορούν να δώσουν μεγάλη έμφαση. Στο δωμάτιο του μαροκινού στυλ βλέπουμε ένα όμορφο πορτοκαλί δέντρο που μετατρέπει τον πέτρινο τοίχο σε έναν πλούσιο καμβά.

Όμορφη έδρα το καλοκαίρι

δροσερό μπαλκόνι ιδέες διακόσμηση λουλούδια κομψό εκλεπτυσμένο διακοσμητικό θάμνος

Ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια ιδέα σχεδιαστή στο μικρό σας μπαλκόνι που χρειάζεστε στην μεγάλη αυλή; Στον σύγχρονο υπαίθριο χώρο, βλέπουμε σύγχρονα, σύγχρονα φυτικά δοχεία διακοσμημένα σε διάφορες ενδιαφέρουσες διαμορφώσεις. Παρατηρήστε πώς τα δοχεία τοποθετούνται κατά μήκος του παραθύρου ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να τα απολαμβάνουν από το σπίτι. Το αποτέλεσμα: ένα δροσερό αποτέλεσμα στον κήπο!

Κομψό και κομψά σχεδιασμένο καθιστικό με μπαλκόνι

δροσερό μπαλκόνι διακοσμήσεις ιδέες λουλούδια λευκό μαξιλάρι

Υπάρχει εξίσου σημαντική ενέργεια μονοχρωματική! Το επόμενο στενό μπαλκόνι γιορτάζει την ομορφιά με κόκκινο χρώμα, από τα κρεμαστά φανάρια μέχρι τα ροζ λουλούδια που ευθυγραμμίζουν κάθε πλευρά του δωματίου. [από τον Savio * Rupa]

Compact καθιστικό στο μπαλκόνι για δύο

δροσερό μπαλκόνι διακοσμήσεις ιδέες λουλούδια φυτά έπιπλα rattan

Άνετο καθιστικό στο μπαλκόνι

Τα φυτά είναι παρόντα, αλλά πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ήσυχη ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι; Θέλετε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο στην όαση του μπαλκονιού σας; Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεστε καθιστικό όπου μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε! Εάν έχετε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, ίσως να πιστεύετε ότι οι καλές θέσεις πρέπει να είναι ακριβές. Για υπέροχα στοιχεία σχεδιασμού, δείτε το βίντεο από το Engineer Your Space.

Όμορφη σχεδίαση μπαλκόνι στην μεγάλη πόλη
δροσερό μπαλκόνι διακοσμήσεις ιδέες λουλούδια πολύχρωμα υφές

Σχεδιασμός δροσερού μπαλκονιού

Πάρτε το χρόνο σας για να κάνετε το μπαλκόνι κομψό και άνετο. Κάντε ένα σχέδιο και προσθέστε γλάστρες, όμορφα και συμπαγή έπιπλα μπαλκονιών και επιλέξτε τα αντίστοιχα χρώματα και υφές. Ο χρόνος για το σχέδιο μπαλκόνι πραγματικά αποδίδει. Τώρα έχετε ένα ιδιωτικό καθιστικό όπου μπορείτε να απολαύσετε τις τελευταίες ακτίνες του ήλιου το απόγευμα.

 Rattan έπιπλα μπαλκονιών – στρογγυλό τραπέζι με γυάλινη επιφάνειαδροσερό μπαλκόνι διακοσμήσεις ιδέες λουλούδια μπαμπού γυαλί πίνακα

Όμορφη, πράσινη πολυθρόνα από ξύλο – καθιστικό στο μπαλκόνι

δροσερό μπαλκόνι διακόσμηση ιδέες λουλ

Πολύχρωμες, απαλές υφές και ξύλινα έπιπλα στο μπαλκόνι

δροσερό μπαλκόνι διακόσμηση ιδέες λουλούδια πολύχρωμα λωρίδες χαλί    Ο γκρίζος τοίχος και ο φυτευτής πηγαίνουν καλά μαζίδροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκόνι λουλούδια κουβά  Πραγματικό αλλά όμορφο σχέδιο μπαλκονιού – ριγέ χαλί και ξύλινες πολυθρόνεςδροσερό μπαλκόνι διακοσμήσεις ιδέες λουλ  Ενδιαφέρουσα φυτικά είδη σε μπαλκόνιδροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκόνι λουλούδια φυτά κιγκλίδωμα

Φυτεύστε πορτοκαλί δέντρο στο δοχείο στο μπαλκόνι

δροσερό ιδέες διακόσμηση μπαλκόνι λουλούδια φυτό πορτοκαλί  Κομψό, άνετο μπαλκόνι δροσερό μπαλκόνι διακοσμήσεις ιδέες λουλούδια φυτών λευκό τούβλο τοίχο

Ο σχεδιασμός του λευκού σπιτιού με το χιονιού ενσαρκώνει έξυπνα το καθιστικό

δροσερό διακοσμήσεις μπαλκόνι ιδέες λουλ