Το γκαράζ μετατράπηκε σε καθιστικό – δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα διαβίωσης

γκαράζ στο σαλόνι ανακατασκευασμένο τοίχο κατοικιών

Μετατροπή του γκαράζ

Έχετε ένα τεμπέλης αποθήκη που θέλετε να μετατραπεί σε ένα εξαιρετικό μέρος για να διασκεδάσετε; Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα για εσάς!

Κάποιος έχει μετατρέψει ένα ελαφρώς χρησιμοποιούμενο γκαράζ σε ένα τέλειο μέρος για να κρεμάσει παιδιά και έφηβους. Ακολουθήστε μαζί μας τα βήματα με τα οποία καταργείτε τη διαταραχή και φροντίζετε για στυλ και γιορτή.

Η παλέτα πράσινου πορτοκαλί χρώματος είναι φιλική προς τα παιδιά και τη νεολαία. Έχει να κάνει με τους εμπνευσμένους τόνους και τα φώτα της δεκαετίας του 1960. Το ξύλινο πάτωμα, τα ράφια τοίχου και ο μεγάλος καναπές δίνουν στο γκαράζ έναν χαρακτήρα σαν χώρο.

Ώρα πρωινού – γκαράζ μετατραπεί σε καθιστικό

γκαράζ στο σαλόνι ανακατασκευασμένο ζεστή ατμόσφαιρα
Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη μικρή κουζίνα, που διαθέτει ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και μηχανή αυτόματης πώλησης κερμάτων. Αυτή είναι μια ζώνη σνακ όπου οι πεινασμένες ορδές μπορούν να κρεμαστούν γύρω. Λεπτομέρειες, όπως έθιμο ντουλάπια, πάγκους κουζίνας και πλάκα ψηφιδωτό πλακάκια βοηθήσει να κάνει το Γκαράζ μετατραπεί σε χώρο διαβίωσης περισσότερο σαν ένα δωμάτιο αισθάνεται.

Έτοιμο να παίξει

γκαράζ στο καθιστικό ανακατασκευασμένο πορτοκαλί περίτεχνα

Εδώ έχετε επίσης μια μεγάλη σειρά ταινιών τοίχων. Εκεί μπορείτε να δείτε ένα σύστημα ραφιών, μαξιλάρια δαπέδου και πίνακες ζωγραφικής. Η τηλεόραση επίπεδης οθόνης έχει τοποθετηθεί σε υψηλή θέση, παρέχοντας σαφείς όψεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός φωτισμού έχει τοποθετηθεί μπροστά από τους καθρέφτες για μεγαλύτερη φωτεινότητα. Εάν η πόρτα του γκαράζ είναι κλειστή, το δωμάτιο δεν ανάβει πολύ. Οι καθρέφτες αντανακλούν το φως των εγκαταστάσεων πίσω στο δωμάτιο.

Ευφυείς επιλογές αποθήκευσης

γκαράζ-to-σαλόνι-μετατρέπονται-ράφια-τοίχοΤα ράφια στις ντουλάπες παρέχουν χώρο για την οργάνωση παιχνιδιών, παιχνιδιών και ηλεκτρικού εξοπλισμού.

  40 Κομψές ιδέες για διακόσμηση στο σπίτι σας

Στο τραπέζι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα που εμφανίζεται εδώ με διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να είναι ένα σνακ μπαρ ή ένα επιπλέον καθιστικό για τους εφήβους. Σε όλες τις περιπτώσεις εξοικονομείτε χώρο μέσα από αυτό και μέσα από τους πίνακες που παρέχονται. Είναι έτοιμα για χρήση.

Μετατροπή του γκαράζ

γκαράζ στο καθιστικό ανακαινισμένο σετ επίπλων

Εάν βρίσκεστε σε ένα γκαράζ που μοιάζει γεμάτο, μεταφέρετε τη μετατροπή σε μια ζωντανή προσθήκη στο σπίτι σας.

Πρόβλημα: το κρύο

Ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής του γκαράζ, μπορεί να μην έχει επαρκή μόνωση και η θερμοκρασία να καθορίζει το χρόνο χρήσης. Με κλιματισμό μπορείτε να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα άνετη.

Στο άλλο επίπεδο – το παλιό γκαράζ μετατράπηκε σε καθιστικό

Τα περισσότερα δάπεδα γκαράζ είναι διαγώνια απέναντι από την πόρτα, παρέχοντας έτσι αποστράγγιση.

Να είστε προετοιμασμένοι για αυτή την πρόκληση κατά το σχεδιασμό των γραφείων και του δαπέδου

γκαράζ στο σαλόνι ανακατασκευασμένο τραπέζι του καφέ roll

Türabschweifung

Πολλές πόλεις χρειάζονται άδεια για να αφαιρέσουν την πόρτα του γκαράζ. Αντί να τα αφαιρέσετε, χρησιμοποιήστε τα. Βάλτε το εσωτερικό σαν τοίχο και ανοίξτε την πόρτα στις ζεστές μέρες.

Μελλοντική χρήση

Εδώ είναι ένας άλλος καλός λόγος για να αφήσετε την πόρτα του γκαράζ ανέγγιχτη. Μπορείτε να μεταπωλήσετε. Το γκαράζ μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας από την άποψη αυτή.

Πριν αλλάξετε κάτι, θα πρέπει να το συζητήσετε με έναν πράκτορα

γκαράζ υπαίθριο χώρο φωτισμού καθιστικό