Φωτεινώς ζωγραφισμένα έπιπλα για να φτιάξετε το δικό σας για περισσότερο χρώμα στο σπίτι

Πολύχρωμη ζωγραφισμένη κουζίνα έπιπλα καρέκλα ελκυστικό ξύλο

Περισσότερο χρώμα στο δωμάτιο μέσω της επιλογής ζωγραφισμένων επίπλων

Τα έπιπλα χρώματος είναι μια συνεχώς αυξανόμενη τάση. Αυτά παρέχουν περισσότερο χρώμα και προσωποποιούν τη διακόσμηση σας. Μην σκεφτείτε πάρα πολύ το χρώμα που θα είναι κατάλληλο. Τα έπιπλα χρώματος είναι μια συνεχώς αυξανόμενη τάση. Αυτά παρέχουν περισσότερο χρώμα και προσωποποιούν τη διακόσμηση σας.

Μην σκεφτείτε πάρα πολύ το χρώμα που θα ταιριάζει. Ένα κομμάτι έπιπλα στην αγαπημένη σας σκιά και στη συνέχεια μπορείτε να το συμπληρώσετε με διαφορετικούς τόνους στο δωμάτιο.

Γιατί είναι αυτή η ιδέα καινοτόμος; Είχε θεωρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στον κόσμο του σχεδιασμού ότι τα έπιπλα θα έπρεπε να δείχνουν ουδέτερες αποχρώσεις. Τότε έχετε ανακαλύψει την υπέροχη επίδραση των όμορφων επίπλων στην ατμόσφαιρα. Τις περισσότερες φορές μπορείτε να ανανεώνεστε με φωτεινά χρώματα. Αλλά αντί του υπερπληθυσμού του χώρου, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε πολύ περισσότερα από ένα ζωγραφισμένο κομμάτι έπιπλα για μερικές ζωντανές τόνους.

Μπορείτε να ζωγραφίσετε κάθε κομμάτι (όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω) και στη συνέχεια να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση εισάγοντας επιπλέον, αντίστοιχες λεπτομέρειες

Έγχρωμη ζωγραφική έπιπλα διπλή καμπίνα παιχνιδιάρικη επιφάνεια
Μου άρεσε η ιδέα; Εδώ είναι τα απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να το επιτύχετε τέλεια:

1. Πρώτον, πρέπει να καθαρίσετε προσεκτικά τα έπιπλα.

Ρωτήστε επομένως στο κατάστημα για τα μέσα καθαρισμού που είναι κατάλληλα για το υλικό σας. Έτσι θα αποφύγετε τις ανησυχητικές προσκρούσεις. Επιπλέον, οι λεκέδες δεν βλάπτουν τη βαφή. Εάν πρόκειται για μονάδα, πρέπει να αφαιρεθεί και να βαφτεί ξεχωριστά.

2. Αφαιρέστε τα παλιά στρώματα χρώματος ή λάμψης με τα κατάλληλα μέσα.

Πώς να επιτύχετε την ίδια και ομαλή εμφάνιση μετά την αλλαγή!

3. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το αστάρι πριν τη βαφή. Έτσι, τα καλά αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

4. Μετά την ξήρανση, τρίψτε το αστάρι με λεπτό χαρτί λείανσης.

Πολλοί άνθρωποι κάνουν χωρίς αυτό. Αλλά για πραγματικά επαγγελματικά έπιπλα, αυτό είναι σίγουρα το μυστικό της επιτυχίας. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος συμβάλλει στη διασφάλιση της βιωσιμότητας των αποτελεσμάτων!

5. Μόνο μετά από όλες αυτές τις προετοιμασίες είναι καιρός να ζωγραφίσετε πραγματικά τα έπιπλα

6. Αφού στεγνώσει η βαφή, θα πρέπει επίσης να τη συνδέσετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τον παράγοντα στερεοποίησης!

Ζωγραφίστε μία από τις παλιές καρέκλες και δώστε τη νέα ζωή

Έγχρωμη ζωγραφισμένη καρέκλα επίπλων λαμπερή παραδοσιακά όμορφη

Φαντάζεστε όμορφα έπιπλα ζωγραφισμένα όπως στην εικόνα; Εκφράστε αυτή τη συμβουλή και ξεκινήστε! Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

 Χαμηλό πράσινο στήθος συρταριών – λουλουδιώνΠολύχρωμο ζωγραφισμένο έπιπλο dresser πράσινο ξύλινο πιάτο λουλουδιώνΠαραδοσιακή ντουλάπα πλούσια διακοσμημένη και πολύχρωμη με σχέδια Διακοσμημένο με πολύχρωμα έπιπλα διπλό ντουλάπι, ενδιαφέρον σχέδιο