Τα δροσερά γραφεία ανανεώνουν την ατμόσφαιρα στο γραφείο του σπιτιού σας

Cool γραφεία και μπορείτε αμέσως να ερωτευτείτε με τη δουλειά σας!

 

Τα δροσερά γραφεία καθιστούν εύκολη την αγάπη για τη δουλειά σας. Μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη διαφορά μερικές φορές.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο: Ένα καλύτερο γραφείο θα κάνει επίσης την εργασία σας πιο αποτελεσματική και ευχάριστη. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο επηρεάζονται από την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της εργασίας, μέχρι να την αλλάξουν και να αισθανθούν σαφώς τη διαφορά που κάνει.

Τα παρακάτω γραφεία είναι πραγματικά δροσερά και ήδη χαλαρώνουν τη διάθεση στο χώρο εργασίας. Επιπλέον, έχουν ένα πρωτότυπο σχέδιο που προωθεί την εργασία στο γραφείο ή το γραφείο στο σπίτι εκπληκτικά καλά.

Έπιπλα γραφείου με δροσερό σχέδιο

σχεδιαστές έπιπλα έπιπλα έπιπλα γραφείου

Οικιακά γραφεία με συρτάρια γραφείουΕυχάριστο αίσθημα

Τον τελευταίο καιρό, έχουν έρθει σε εξέλιξη διάφορα μοντέλα γραφείων που προσδίδουν μεγάλη αξία στο χώρο του δαπέδου. Το γραφείο βρίσκεται σε ένα sandbox ή σε άλλη πλαισιωμένη περιοχή καλυμμένη με ένα υλικό που είναι ιδιαίτερα άνετο για τα πόδια. Το ίδιο το γραφείο είναι απλό - είναι απλά φαρδιά και ανθεκτικό. Αλλά χάρη στην άμμο κάτω από τα πόδια σας ή άλλα ευχάριστα υλικά αισθάνεστε χαλαρή, ελεύθερη και απλά δεν κουραστείτε τόσο γρήγορα. Σε πολλές περιπτώσεις, έχετε σχεδόν ένα μόνιμο μασάζ ποδιών που σας κρατάει ξύπνιο όλη την ώρα.

Αν δεν μπορείτε να εργαστείτε στην παραλία ...

δροσερά γραφεία diy desks σπίτι γραφείο

Ψυκτικά γραφεία με συρόμενα πάνελ

Τα δροσερά γραφεία με συρόμενα πάνελ γίνονται όλο και πιο εργονομικά και έξυπνα. Πολλά μοντέλα προσφέρουν μια περιοχή που μπορεί να σχεδιαστεί ανάλογα με τις ανάγκες. Επιπλέον, κάποιος διαθέτει αρκετό χώρο αποθήκευσης. Όταν δεν εργάζεστε, μπορείτε να αποκρύψετε τον υπολογιστή και άλλα αντικείμενα κάτω από τους πίνακες, και έχετε μια καθαρή, απρόσκοπτη ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας που οδηγεί σε ενεργό brainstorming και έντονες επιχειρηματικές συζητήσεις.

Εγκατάσταση γραφείου στο σπίτι - πρακτικά έπιπλα γραφείου

designer desks δροσερά γραφεία επιφάνεια εργασίαςΓραφείο με συρόμενη πλάκα

Επιτραπέζια γραφίσματα γραφείων για γραφίστες

Παραδοσιακά μοντέλα γραφείου με εκπληκτικά χαρακτηριστικά

Τα πολύ μοντέρνα δροσερά γραφεία δεν ταιριάζουν σε καμία ατμόσφαιρα. Εάν ενσωματώσετε το χώρο εργασίας σε ένα παραδοσιακά επιπλωμένο σαλόνι, χρειάζεστε κάτι κλασικό. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά παραδοσιακά τραπέζια με μοντέρνα χαρακτηριστικά. Μπορεί να έχουν συρόμενα στοιχεία ή μηχανισμούς για τη ρύθμιση του ύψους.

Καφετιέρα και γραφείο σε ένα

yoyo πτυσσόμενο τραπέζι γραφείο γραφείο έτοιμο γραφείο

2 σε 1

Οι στενές εγκαταστάσεις είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ίδρυσή τους. Πρέπει να εκπληρώσουν πολλές λειτουργίες την ίδια στιγμή. Δεν είναι ασυνήθιστο να χρησιμοποιείτε το γραφείο στο σπίτι ως δωμάτιο επισκεπτών όταν επισκέπτεστε. Αντί να τοποθετήσετε πολλά έπιπλα, μπορείτε να επιλέξετε ένα δροσερό γραφείο που θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως κρεβάτι ή καναπέ.

Ένα γραφείο που μετατρέπεται σε καναπέ είναι επίσης πολύ δροσερό

δροσερά γραφεία δημιουργικές ιδέες έπιπλα επίπλων

Εργασία και άσκηση ταυτόχρονα

Έχετε επίσης το πρόβλημα, καθίσετε στο γραφείο πάρα πολύ και συνεπώς έχετε μερικά επιπλέον κιλά. Υπάρχουν επαγγέλματα κατά τη διάρκεια της εργασίας που μπορείτε να συνειδητοποιήσετε όρθιοι; Μπορείτε να φανταστείτε να έχετε μια συνομιλία στον υπολογιστή και ταυτόχρονα σε μια σταδιοδρομία; Υπάρχουν δροσερά γραφεία που σας δίνουν τη δυνατότητα.

Μείνετε έτοιμοι στην εργασία

δροσερές ιδέες δροσερά γραφεία diy desks

Μια σειρά από μοντέρνα γραφεία κάνουν την δουλειά σας ξεχωριστή. Εξασφαλίζουν την ασυνήθιστη εμφάνιση τους για καλή διάθεση και ποικιλία. Ταυτόχρονα, η ελκυστική εμφάνισή του δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά με πολύ πρωτότυπο τρόπο εκπληρώνει τις πρακτικές λεπτομέρειες που πρέπει να έχει ένα γραφείο ονείρου.

Ψυγείο για το δωμάτιο των νέων 

έπιπλα γραφείου ιδέες δροσερά γραφεία γραφείο στο σπίτι

Αυτό σας εξοικονομεί πολύ χώρο

Γραφείο έπιπλα γραφείο κορυφή δροσερά γραφεία

Κινητό γραφείο από χαρτόνι - Πόσο cool είναι αυτό;

δροσερά έπιπλα γραφείου έπιπλα γραφείου

Ίσως θέλετε επίσης να εργαστείτε όρθιος

δροσερά γραφεία designer γραφεία

Γραφείο σε βιομηχανικό στυλ 

δροσερά γραφεία σχεδιαστών γραφείων έπιπλα ιδέες

Ξύλινο γραφείο 

δροσερά γραφεία γραφεία γραφεία τραπέζια γραφείου

Έπιπλα γραφείου εξοικονόμησης χώρου - ταπετσαρίες τοίχων

σχεδιαστικά έπιπλα γραφείου έπιπλα γραφείου δροσερά γραφεία σχεδιαστές έπιπλα γραφείου έπιπλα γραφείου δροσερές ιδέες επίπλων σχεδιαστές γραφείων έπιπλα γραφείου γραφείων κορυφέςσχεδιαστές γραφείων έπιπλα γραφείου ιδέες κορυφή γραφείο γραφείου γραφείο κορυφή γυάλινα τραπέζια δροσερά γραφεία designer γραφεία Καθίσματα γραφείου έπιπλα γραφείου έπιπλα γραφείου Γραφείο γραφείου στο σπίτι που έχει σχεδιαστεί σχεδόν σκάλες Το γραφείο στο σπίτι έχει εγκαταστήσει γυμναστήριο Αρχική γραφείο διακοσμήσεις έπιπλα γραφείου ιδέες σχεδιαστής Home Office Εγκαταστάσεις γραφείου Ιδέες Χαλαρώστε Γραφείο εγκατάστασης γραφείου στο σπίτι Δημιουργία παραγγελίας Πτυσσόμενα γραφεία δροσερά γραφεία παιδικά γραφεία μικρό γραφείο στο σπίτι που έχει συσταθεί γραφείο επιτοίχια εξοικονόμηση χώρου πρακτικά γραφεία δροσερά τραπέζια γραφείων γραφείων επιτραπέζια δημιουργικά έπιπλα δροσερά γραφεία