Suunnittele terassi uudelleen – maalaa väri

muotoile terassi, terasseilla, maalilla, hoidolla

Uuden terassin luominen - värikäs ideoita puisessa kuistissa

On niin monia syitä, miksi sinun pitäisi värittää terassi. Haluan nyt ottaa joitain näistä yhdessä teidän kanssanne ja antaa teille joitakin neuvoja tässä suhteessa. Luuletko, että se voisi olla hyödyllinen sinulle? Toivotan teille paljon hauskaa lukemisen aikana.

Virkistä vanhaa terassia

uudelleensuunnittelu terassi ulkokalusteet puinen kuisti maali puulattiat
Onko sinulla vanha terassi, joka ei näytä niin houkuttelevalta tai jopa todella kestäväksi? He voivat tehdä ihmeitä pienellä värillä.

Kokeile sitä

Haluat olla varmoja, että valitset oikean värin? Sitten ensin maalaa pienempi alue ja päättää vain maalata koko alue. Jos et pidä siitä, irrota se kaavinlämmittimellä. Tämä on paljon parempi kuin hiominen, koska se välttää epäyhtenäisen ilmeen.

Perussääntö, kun käytetään värejä

uudisrakentaminen terassi uudelleensuunnittelu puinen terassi terassi decking

Muistatko koulun oppitunnit? Etsi hallitseva, muuttumaton väri, joka sopii hyvin takapihallesi. Väritä sivuraide, jotta voit luoda savuisen sinisen vastapisteen.

Puu on tärkeä

Jokaisella puulajilla on oma ainutlaatuinen luonne. Mäntypuuta käytetään usein terassilla, ja jos et peitä sitä yläkerroksella, se osoittaa vihreää sävyä. Jos luonnollinen väri häiritsee sinua, voit tarjota sille haluamasi yläkerroksen. Vaihtoehtoisesti ne voivat parantaa luonnollista väriä. Maalin uusiminen kahden tai kolmen vuoden välein auttaa säilyttämään terassin houkuttelevan luonteen.

Valitse oikea väri

uudelleensuunnittelu terassi terassi maalaus maaliHaluaisin luetella muutamia tyypillisiä värivaihtoehtoja ja auttaa sinua päättämään.

harmaa

Näitä vivahteita voidaan käyttää "rinnakkain" -vaikutuksen aikaansaamiseksi. Suurille pinnoille tämä varjostus on erityisen suositeltavaa.

sininen

Haluatko nykyaikaisempana ja upea penkki puutarhassa? Sitten haluan suositella tätä väriä.

punainen

Se on erityisen voimakas tiiliseinän edessä. Kokeile pienemmissä annoksissa, joten se ei näytä liian hallitsevalta.

tummanruskea

puinen terassi maalaus maali luonnollinen väri

Voit yhdistää tämän vaatimattoman sävyn huonekaluilla rohkeilla vivahteilla. Tarkoitan kylläistä punaista, meren sininen ja turkoosi. Koska se voidaan yhdistää hyvin muihin sävyihin, se voidaan kiinnittää suurille pinnoille.

vihreä

terassi uudelleensuunnittelu ulkokalusteet puinen kuisti

Sage vihreä on tarpeeksi harmaa siinä ja täydentää ulkonäköä lehtiä eikä kilpailla niiden kanssa. Se toimii myös hyvin suurina määrinä.

kansi


uudelleensuunnittelu patio terassi terasseilla maali

Etsi terasseille sopivia värejä. Jotkut öljyyn tai veteen perustuvat sävyt suojaavat puuta kosteudelta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta. Sinulla on tavallisesti neljä tasoa läpinäkyvyyttä ja sinun pitäisi päättää makusi.

Lähellä luontoa

uudelleensuunnittelu terassi terassi terasseille maalaa puutarhakalusteet

Tämä ei juuri muuta puun väriä. Tämä sopii erityisesti ihmisille, jotka haluavat nähdä viljaa.

sävytetty

Saat huomaamattoman, mutta vähäisen värin. Myös tässä tapauksessa luonnollinen luonne on läsnä ja havaittavissa. Tämä sopii erityisesti aloittelijoille.

Läpinäkyvä

Puulajia voi silti nähdä, mutta myös kauniimpi pigmentti. Jos terassi on vanhempi, tämä lisää osaltaan johdonmukaisuutta. Kesto on myös hyvä - 3 - 5 vuotta.

vankka

uudelleensuunnittelu terassi terassi decking maali yhtenäinen väri ideoita

Sinä peität kokonaan puun. Jos patio näyttää tahroja tai muita vanhenemiskysymyksiä, niin tämä on oikea valinta sinulle! Se kattaa monia haittoja ja tarjoaa paremman UV-suojauksen.

Milloin aloitat terassin värimaailman?

virkistäytyä ulkoterassilla uudistamalla kehystys terassi